• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Avrupa Ligi maçları şifresiz nasıl izlenir? CBC sport nasıl izlenir?

Yeniakit Publisher
2019-11-07 19:49:00 -
Avrupa Ligi maçları şifresiz nasıl izlenir? CBC sport nasıl izlenir?

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimiz Trabzonspor, Beşiktaş ve Başakşehir bu akşam sahaya çıkacak. Peki, Avrupa Ligi maçları şifresiz nasıl izlenir?

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimiz Trabzonspor, Beşiktaş ve Başakşehir bu akşam sahaya çıkacak. Peki, Avrupa Ligi maçları şifresiz nasıl izlenir?

Ülkemizde UEFA Avrupa Ligi maçları beIN Sports kanallarında yayınlanıyor. Avrupa Ligi maçlarını izlemek için üyeliğiniz yok ise tek maç satın alma özelliğinden yararlanabilirsiniz. Peki, Avrupa Ligi maçları şifresiz nasıl izlenir?

Avrupa Ligi maçları şifresiz nasıl izlenir?

Avrupa Ligi maçlarının bazılarını şifresiz izlemeniz mümkün! Nasıl mı? Azerbaycan’da yayın yapan CBC Sports kanalı bazı maçları şifresiz yayınlıyor. Uydu alıcınızda gerekli değişiklikleri yaparak CBC Sport kanalını izleyebilirsiniz.

Bu akşam hangi maç şifresiz yayınlanacak?

CBC Sport’tan yapılan açıklamaya göre bu akşam TSİ 18.50’de başlayacak Astana-AZ Alkmaar ve 20.55’teki APOEL-Karabağ maçları naklen yayınlanacak.

CBC Sport şifresiz nasıl izlenir?

CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapmakta. Öncelikle uydunuzun AzerSpace 46° uydusu olmak zorunda. Bu şartı sağladıktan sonra CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

CBC Sport uydu ve frekans bilgileri 

Uydu: AzerSpace 46° 

Frekans: 11135 H 27500 

CBC Sport tek çanakla izlenir mi?

1.adım 

Maçı Türksat çanağından izleyecekseniz; çanak anteninizde bulunan mevcut Türksat LNB'sinin tam olarak sağ bitişiği(arkadan bakınca) 2. LBN'yi yerleştirin. Bu yerleştirme işlemini bant-plastik kelepçe veya multifeed denen 2-3-4... uyduyu izleme şansı veren aparatı alarak da yapabilirsiniz.

2.adım 

Azerspace LNB'sini sabitledikten sonra Türksat LNB'sinden gelen kablo ile Azerspace LNB'sinden gelen kabloları birleştirmek için diseq kullanmanız gerekmektedir. Türksat LNB'sinden gelen kabloyu, diseqc'in 1. girişine, Azerspace LNB'sinden gelen kabloyu ise diseqc'in 2. girişine takınız. Diseqc'in ortasındaki giriş ise uydu cihazına Receiver'e gidecektir.

3.adım

Uydu alıcınızdan Menü-Uydu ekle bölümünden Azersat46 ekleyip bu uydu için Anten/Diseqc ayarlarından diseqc 1-2-3- veya a-b-c olarak seçiniz. Azerspace uydusunun diseqc girişini TV'den de ''2''(B) Türksat'ın TV'den diseqc girişini ise diseqc 1(A) olarak seçiniz.

4.adım 

Daha sonra kanalların frekanslarını manuel olarak girip taratın. İdman/ CBC Sport HD / Az TV SD yayınları için cihazına Biss şifre girmeniz gerekecektir.

Önemli! Hotbird'e ayarlanmış çanağınızı Azerspaceye dönüştürmek için Hotbird çanağındaki LNB'yi çıkartıp Türksat çanağınızın arkadan bakınca sağına bant, plastik kelepçe veya multiifeed ile sabitlendikten sonra TV'den Hotbird uydusundan aşağıdaki kanalların frekanslarını taratın. Kanalların biss şifresini girdikten sonra izleyebilirsiniz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23