• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

AYEDER'den ERGAB üyelerine gazeteciler günü kutlaması

Yeniakit Publisher
2020-01-14 19:06:00 - 2020-01-14 19:11:01
AYEDER'den ERGAB üyelerine gazeteciler günü kutlaması

Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Erzincanlı Gazeteciler Birliği üyelerinin bu özel gününü kutladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Erzincanlı Gazeteciler Birliği (ERGAB) üyelerini akşam yemeğinde ağırlayan Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği (AYEDER) yaptığı jestle gazetecilerin gününü kutladı.

AYEDER, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda, gazetecileri unutmadı ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde ulusal ve yerel basında çalışan Erzincanlı gazetecilerin çatı kuruluşu olan ERGAB üyelerini akşam yemeğinde ağırladı.

Programda konuşan AYEDER Başkanı Gürsel Sarımaden, gazetecilerin özel gününde ERGAB üyeleriyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Geleneksel hale getirdiğimiz Gazeteciler Günü Kutlama programımıza katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. ERGAB'ın kısa sürede hızla büyüdüğünü ve kurumsallaştığını görmek beni çok mutlu ediyor. Sizler, AYEDER'in düzenlediği her faaliyette, yağmur-çamur, yaz-kış demeden hep yanımızda oldunuz. AYEDER ve ERGAB her daim birlikte olmuştur, ayrımız gayrımız hiç olmadı. Bundan böylede aynı şekilde devam edecektir. Sizler, STK'lar ile hemşehrilerimiz arasında güzel bir köprü oluyorsunuz. Etkinliklerimizi kamuoyuna duyuruyoruz. Bizler sizi hiç yalnız bırakmayacağız, sizlerde bizi yalnız bırakmayın. Kaleminiz hiç susmasın" dedi.

ERGAB Başkanı Sedat Sevim de konuşmasında, AYEDER'in yıllardır Gazeteciler Gününde kendilerini hiç unutmadığını belirterek,"10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü bizlerin en anlamlı ve özel günü. Bu günde gazetecileri unutmayarak bu güzel mekanda ağırlayan AYEDER Başkanı Sayın Gürsel Sarımaden ve kendisinin şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine, şahsım ve arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23