• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Babacan’ın yeni partisi ile ilgili bomba kulis! Kısa sürede açıklanacak

Yeniakit Publisher
2019-07-23 11:29:00 - 2019-07-23 11:30:40
Babacan’ın yeni partisi ile ilgili bomba kulis! Kısa sürede açıklanacak

AK Parti'den istifa eden eski bakan Ali Babacan'ın yeni partisiyle beraber sisteme yönelik alternatif önerilerini kısa süre içinde açıklayacak.

AK Parti'den istifa eden eski bakan Ali Babacan'ın yeni partisiyle ilgili dikkat çeken kulis basına yansıdı. Buna göre Babacan, sisteme yönelik alternatif önerilerini kısa süre içinde açıklayacak.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte hareket eden ve yeni parti kurması beklenen Ali Babacan'ın kısa süre içinde kamuoyu önüne alternatif önerileri ile çıkmaya hazırlandığı belirtildi.

Babacan’ın gündeminin ilk sırasında “Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile yargı bağımsızlığı” yer alıyor.

"Yeni partiye neden ihtiyaç var?”

 “Neden yola çıktık, yeni partiye neden ihtiyaç var?” soruları yanıtlandıktan sonra çözüm beklediği düşünülen sorunlar ile çözüm önerileri anlatılacak.

Kadınlar ve gençlere pozitif ayrımcılık

Kulislere göre, Abdullah Gül ile birlikte bilinen eski politikacıların geride duracağı bildirilen yeni hareket, AK Parti’nin yaptığı gibi hedef kitle olarak kadın ve gençleri belirledi. Kadınlar ve gençlere pozitif ayrımcılık yapılarak kurucu kadro ve daha sonra parti yönetiminde etkili olmalarının sağlanacağı öğrenildi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Parti vitrini

AK Parti tabanının yanı sıra merkez sağ ya da merkez sol siyasetin sıcak baktığı isimlerle parti vitrininin oluşturulmasına çalışılacağı da belirtildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Yunus 16

ALLAH KAHRETSİN. SAĞ TARAFTA MANTARI GİBİ PARTİ KURULUYOR. HANİ DAVA? KOLTUK GİTTİ DAVA BİTTİ. YILLARDIR BÜTÜN SEÇİM NEREDE OY KULLANIYORUM BUNDAN SONRA SANDIKLARA YÜZDE YETMİŞ GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM. LANET OLSUN KALLEŞLER ÜÇ KARDEŞLER 3 NANKÖRLER BETER OLUN

Vatandaş

Sizden Lider olmaz. Boşuna heveslenmeyin derim. Vesselam. Aynaya bir bakın kendinizde göreceksiniz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23