• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

“Barış Pınarı Harekatı”ndan rahatsız olanlar!

Yeniakit Publisher
2019-11-05 12:05:00 -
"Barış Pınarı Harekatı"ndan rahatsız olanlar!

Gazetemiz okurlarından Mustafa Ulu, "Barış Pınarı Harekatı'ndan rahatsız olanlar!" başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

Mustafa Ulu

CHP ve HDP’li vekillerin sınırımızda tehlike yok demeleri acaba kimin adamı bunlar sorusunu sormak ülkemizin hakkıdır.

Bir de Avrupa ülkelerinin Türkiye’yi Barış Pınarı Harekatı’ndan engellemek için hiçbir suçlamaları kabul edilemez, edilmeyecektir. Şu anda ülkemizde bulunan 3-4 milyon Suriyeli insanların evlerine dönmelerini istemek, PKK, PYD’li teröristleri güvenli bölgenin dışına çıkarmak ülkemizin hem hukuki hem de insani asli görevidir. Devlet olmanın gereği budur.

Ülkemize yapılan terör tacizlerinin durdurulması, ülkemizin güvenliğinin korunması hem insani hem siyasi bir zorunluluktur.

Ülkemizde 7-8 yıldır barındırdığımız 40 milyona yakın Suriye vatandaşının, kendi ülkelerine dönebilmelerinin şartı “Barış Pınarı Harekatı” ile terör uzantılarının o bölgelerden çıkarılması için ABD ve Rusya ile yapılan ve ülkemizin hem sahada hem de masada haklı ve güçlü olduğumuzun en son ispatıdır.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bugün hâlâ bazı CHP vekillerinin ve HDP’lilerin Türk ordusunun ve TC devletimizin güçlü ve kararlı olduğunu hazmedememeleri bir türlü anlaşılamıyor. Bu muhalefet ya Türkiye’de yaşamıyor ya da bu ülkenin vekilleri değillerdir. O zaman kendileri yeni bir vatan bulup gitsinler, bizler de kim dost, kimler düşman iyi bilelim. Bilelim ki hainle samimi adamı ayırma imkanımız olsun. Şu HDP’lilere hukuk ne diyor?

Netice olarak şunu söylemek isteriz ki bu ülkemiz sahipsiz değildir. Haklılığını ve gücünü bütün dünya gördü Allah’ın izniyle. Lakin içimizdeki zihni bulanık, vicdanları kör, karakterleri Batı gibi düşünebilecek yapıda olanlara şunu söylemek isteriz ki; bizler mazlumun ve haksızlığa uğramışların tarafındayız. Hakkı ve hakikati tutuyoruz. Bu zulümler bitsin, katliamlar dursun, insanlar evine dönsünler istiyoruz. Bunun neresi yanlıştır. Birileri çıksınlar bir açıklasınlar da görelim. Yoksa boşuna çırpınmayın. Hem teröristleriniz hem de sizler yine mağlup oldunuz. Buna da mahkûmsunuz. Artık yolun sonuna geldiniz. ABD ve Rusya bile anladı pek çok şeyleri… Saygılarımla.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23