• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan konuştu: Buna eyvallah diyemeyiz

Yeniakit Publisher
2019-11-08 18:22:00 - 2019-11-08 18:55:39
Başkan Erdoğan konuştu: Buna eyvallah diyemeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "'Suriyeliler gitsin.' Asla biz bunlara eyvallah edemeyiz. Onları bombaların altına gönderemeyiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mevlid-i Nebi Haftası Açılış programında konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından öne çıkanlar:

Aile müessesesinin çok ciddi tehditlerle karşı karşıya olduğu günümüzde bu temayı seçtikleri için teşekkür ederim.

Ordumuza peygamber ocağı, bu ocakta yetişene Mehmetçik deriz, bunun benzeri dünyada yoktur.

Bizim kardeşlik anlayışımız...

Hani birileri diyor ya 'Suriyeliler gitsin.' Asla biz bunlara eyvallah edemeyiz. Onları bombaların altına gönderemeyiz. Bizim kardeşlik anlayışımız bu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ülkemizden binlerce, on binlerce kilometre ötedeki insanların derdiyle bizi dertlendiren İslam ortak paydasıdır, ümmet olma şuurudur.

Günde 5 vakit yönümüzü Kabe'ye dönerken, ellimizi semaya açarken, selamlaşırken, musafaha yaparken bir kez daha millet olmanın, ümmet olmanın şuuruna ereriz.

Müslümanlar olarak sancılı günler yaşıyoruz

Müslümanlar olarak gerçekten sancılı günler yaşıyoruz. Mezhepçilik fitnesinin ırk, renk, dil, kabile taassubunun kalplerimizi ve zihinlerimizi esir aldığı bir dönemden geçiyoruz.

Cihanşümul İslam kardeşliğinin sınırı yoktur. Hiç kimse bizim aramıza ayrılık tohumları ekemez.

Ferdi ihtiraslar, toplumsal hastalıklar, adaletsizlikler, baskı ve şiddetin insanlığın üzerine karabasan gibi çöktüğü bunalım çağındayız.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Muzaffer

Suriyeliler ile ilgili kara propaganda masonik mihraklarca think thanklerce ustaca milletimize pompalanıyor. Dün başörtüsüne düşman olanlar, bugün suriyeliye düşman. Çünkü islam kardeşliği fikrinin ümmet olma fikrinin zihinlerimizde yer etmesini istemiyorlar. Ümmet bilincimizi yıkmak için ne oyunlar çevirdiler, zihinlerimizi tam bir kapitalist gibi düşünen bencil bir formatla yoğurdular.

aydın

bu cümleler sana ait değil.bu cümleler benim bir zamanlar arkadaş olduğum birine ait.ancak o bu tür cümleler kurabilir.demek benim arkadaşımın telefonlanrını da dinlemeye aldınız...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23