• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan'dan Ankara'ya metrobüs müjdesi

Yeniakit Publisher
2019-02-11 22:46:00 - 2019-02-12 09:54:58
Başkan Erdoğan'dan Ankara'ya metrobüs müjdesi

Başkan Erdoğan, Ankara'daki vatandaşlara müjdeyi verdi. Erdoğan, "Ankara'yı bizim metrobüsle tanıştırmamız lazım. Yeni dönemde metrobüs olacak. Raylı sistemler, artı metrobüs.." dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Ankara'yı bizim metrobüsle tanıştırmamız lazım. Yeni dönemde metrobüs olacak." dedi.

Sincan ilçesinde bulunan Yavuz Sultan Selim Millet Kıraathanesi ziyaretinde gençlerle yaptığı konuşmada Erdoğan, Ankara'da ulaşım araçlarının çeşitlendirileceğini belirtti.

Erdoğan, "Ankara'yı bizim metrobüsle tanıştırmamız lazım. Yeni dönemde metrobüs olacak. Raylı sistemler, artı metrobüs..." ifadesini kullandı.

"Bizim öyle şehirlerimiz var ki eleman bulamıyorlar"

Sohbet sırasında genç bir kızın "Kaygılarımız var, ileride ne olacağız, iş konusunda olsun, her alanda?" sorusuna Erdoğan, "Nitelikli elemana iş kesinlikle var. Nitelikli olmayanda sıkıntı var. Bizim öyle şehirlerimiz var ki eleman bulamıyorlar. Örneğin Gaziantep. Kayseri de aynı şekilde, eleman bulamıyorlar. Böyle Türkiye'de birçok şehirlerimiz var." cevabını verdi.

"Bütün mesele nitelik"

Erdoğan, Milli Eğitim Bakanlığının 20 bin öğretmen aldığını hatırlatarak, "Bütün mesele nitelik." dedi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Hafta sonları okullardaki takviye kurslarına işaret eden Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanlığımız yeni bir düzenleme yapacak. A okulundaki öğrenci B veya C okulunda hafta sonu takviye kursuna gidecek. Oradaki öğretmenler onlara ders verecek. Kendi öğretmeni ona ders, takviye kursu vermeyecek. Bunun hazırlıkları yapılıyor. Aynı benzer şeyden buralarda da millet kıraathanelerinde rehber öğretmenler olarak böyle bir şey yapılabilir, o da bir takviyedir." şeklinde konuştu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23