• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan'dan Binali Yıldırım'ı duygulandıran "teşekkür"

Yeniakit Publisher
2019-06-25 14:10:00 - 2019-06-25 14:14:27
Başkan Erdoğan'dan Binali Yıldırım'ı duygulandıran "teşekkür"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Adayı Binali Yıldırım'a teşekkür etti. Erdoğan'ın konuşması sırasında Yıldırım'ın gözlerinin dolması dikkatlerden kaçmadı.

23 Haziran İstanbul seçimleri sonrasında AK Parti'nin ilk grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi olmayan sonuçlara göre seçimi kaybeden Cumhur İttifakı İstanbul Adayı Binali Yıldırım'a teşekkür etti.

Erdoğan, "Tabi ki biz Binali Bey'in seçimi kazanmasını arzu ettik. Kendisine buradan teşekkür ediyorum. Binali Bey, İstanbul'da bürokrat olarak başladığı hizmet yolculuğunu Meclis Başkanı olarak bugüne kadar sürdürmüştür. Kendisi bunca bilgisini, birikimini, projesini hayata geçirmek için aday olmuştur. Ancak İstanbul halkının takdiri bu şekilde gelişti. Bizim için önemli olan milli iradenin tecelli etmesidir. Son seçim, kimin kazandığının ötesinde milli iradenin tecellisi bakımından kıymetlidir" diye konuştu.

Yıldırım'ı duygulandıran "teşekkür"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşma sırasında duygulanan Binali Yıldırım'ın kameralara yansıyan üzgün görüntüsü de dikkatlerden kaçmadı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

günce

SAYIN BAŞKAN ERDOĞAN SAYIN YILDIRIM Çok üzüldük çok canımız yandı. Keşke bu kadar hizmet etmeseydiniz. pervin denen kürt kazandı diyor. Hakiki kürtler asıl size oy verdi kürtleri özgürleşdiren bu devletti. hdpkk anca öldürüyordu. beyinsizler hak sahibi oldu fetölüler bunlar mide bulandırdı artık. Yapılan hizmetleri gölgeliyorlar şu tutuklamalar nolur mercek altında olsun etrafımızda okadar suçsuz fetöden tutuklandıki 1 kişi 20 oy kaybettirdi sizde lütfen tutuklananları netleştirin en az 2 yıl görevden alınmış herşeyini kaybetmiş okadar üstdüzey insanlar varki bunların suçu varmı yokmu buda eğer suçluysa hapis çıkmışsada görevini almalı . Sizi itibarsızlaştırmak isteyenler her bölümde başardı, onları temizleyin şu ittifaklarıda gözden geçirin. Baraj yüzde iki olsaydı teröristler orda kalacaktı. REİSİM sen tek güçlüsün etrafımda ülkücü kimse kalmadı. Ülkücü görünenlerde ankaradamansura verdi zaten

AHMET

istanbul böyle bir adamı kaybetti ya, yazık oldu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23