• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan’dan o bakana talimat iddiası: 'Yeni parti'yi kur

Yeniakit Publisher
2019-11-13 17:57:00 - 2019-11-13 17:57:31
Başkan Erdoğan’dan o bakana talimat iddiası: 'Yeni parti'yi kur

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün eski danışmanı Ahmet Takan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti içinden yetkili bir isme parti kurma talimatı verdiğini öne sürdü.

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, yeni parti kurma heveslileri eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Ekonomi Bakanı Ali Babacan'a önlem almak amacıyla yakın bir ismine 'yeni parti kur' talimatı verdiğini iddia etti.

Korkusuz yazarı Ahmet Takan, "AK Parti’den Biri MHP’nin Başına Geçer mi?.." başlıklı yazısında dikkat çeken ifadeler kullandı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

İşte o dikkat çeken ifadeler:

Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kurulacak muhalefet partilerini bozma planlarına gelelim. Saray ve AK Parti kulislerinde, insanı hayrete düşürecek iddialar konuşuluyor. En yeni, sadece gazeteniz KORKUSUZ’da okuyabileceğiniz, Erdoğan’a çok yakın bir kaynaktan dinlediğim iddiayı ileteyim;

Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan’ın kuracakları partilere karşı, Erdoğan “öyle göründüğü gibi sessiz sedasız bir kenarda oturup gelişmeleri izlemiyor” muş… Birincisi; Erdoğan kabine içinde çok güvendiği bir isme yeni parti kurması için hazırlık yaptırmış. “Sayın Bakan”, “her şey hazır vaziyette” Erdoğan’dan gelecek “harekete geç” talimatını bekliyormuş.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Nesim Kaya

Ahmet Takan maalesef hep böyle uydurma haberlerle dikkat ileri üzerine çekmeye çalışıyor. Şu ana kadar verdiği hiç bir bilgi doğru çıkmadı. Adamın bütün amacı AK Parti yi nasıl kötülerim düşüncesi.O çok beklesin yeni parti pürtüyü.

Cmhr

Bu adam kime danışmanlık yapmış. Bunda danisilacak bilgi , birikim ne cevher bulmusta danışman yapmışlar. Allah akıl fikir versin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23