• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Kavuş: Duamız; bu rahmet sağanağından nasibimizi fazlasıyla almaktır

Yeniakit Publisher
2020-05-18 18:43:00 -
Başkan Kavuş: Duamız; bu rahmet sağanağından nasibimizi fazlasıyla almaktır

Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'in nazil olduğu ve Rabbimizin bin aydan daha hayırlı diyerek müjdelediği Kadir Gecesinin şehrimize, ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini niyaz eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Cenab-ı Hak, teravihlerimizi Kapu Camiinde hatim ile eda edeceğimiz, Mevlana Meydanına sığmayan onbinlerin omuz omuza secdede buluşacağı, sevdiklerimize gönül rahatlığıyla sarılacağımız nice Ramazanları, Kadir Gecelerini ve bayramları yeniden nasip etsin…” diye konuştu.

Başkan Mustafa Kavuş, Kadir Gecesi dolayısıyla yayımladığı mesajında ayrıca şu görüşlere yer verdi; “Bir taraftan, tüm manevi duyguların doruğa çıktığı bir Ramazan-ı Şerif'in sonuna gelmenin hüznünü yaşarken diğer taraftan da Kadir Gecesi'ne ulaşmış olmanın coşku ve heyecanını ümmetçe yaşıyoruz. Kadir Gecesi, alemlere rahmet olarak gönderilen Kur'an-ı Kerim'in yeryüzüne indirildiği gün olması sebebiyle yine Kur'an-ı Kerim'de buyrulduğu gibi bin aydan daha hayırlı bir gecedir.

Bu mübarek gecenin, yüreği Allah ve Rasulü’nün sevgisiyle dolup taşanların ve Kur’an-ı Kerim’in nuruyla aydınlanıp onun kriterlerine göre bir hayat yaşayanların affına, henüz onunla müşerref olmayanların kalplerinin ve gönül dünyalarının da Kur’an hakikatleri ile tanışmalarına vesile olmasını Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Umarım ki, Allah’ın rahmet, bereket ve mağfiretinin sağanak sağanak yağacağı bu geceden her kul nasibini fazlasıyla alır. Manevi dünyamıza yeni ufuklar açtığı gibi insanlığa da sağlık, mutluluk, sevinç ve huzur getirir. Benim en büyük duam sizler ve sizlerin dünya ve ahiret mutluluğu için olacak. Ellerin semaya ihlas ve samimiyetle açılacağı bu gecede siz de dualarınız da bizleri eksik etmeyin.

Bu duygu ve düşüncelerle Kadir Gecemizin ilçemiz, şehrimiz, ülkemiz, ümmet ve insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.”

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23