• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan’dan ABD’ye rest: Bu da bizim mektubumuz!

Yeniakit Publisher
2019-11-06 10:20:00 - 2019-11-06 10:21:17
Başkan’dan ABD’ye rest: Bu da bizim mektubumuz!

FETÖ ve YPG/PKK hamisi Amerika’ya yüklenen Erdoğan, “Asarız, keseriz, vururuzdan başlayan bu tehditlere rağmen Barış Pınarı Harekatını başlattık mı? Şimdi yine benzer çabalar içindeler. Arada bir de mektuplar yazıyorlar. Böyle yapınca Türkiye korkup geri mi çekiliyor? Ülkemizin onuruna halel getirecek her türlü teklifi reddediyor sahiplerine iade ediyoruz. Evet, bugünkü mektubumuz bu kadar” dedi.

 Muhammet Kutlu  TBMM 

Partisinin TBMM Grup Toplantısında konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, önemli mesajlar verdi. Tehditlere rağmen Barış Pınarı Harekatını başlattıklarını belirten Erdoğan, “Bizi eleştirenler durmaya, geri çekilmeye zorlayanlar teröristler karşısında öyle kararlı bir duruş sergilememiştir. Türkiye bunlara mı eyvallah edecek. Bize isteklerini dikte etmeye çalışanlar bizim sadece milletimizden emir alacağımızı bilmiyorlar galiba” dedi. ABD Başkanı Trump’ın tehdit dolu mektubuna da göndermelerde bulunan Erdoğan, şunları dile getirdi:

‘Asarız, keseriz, vururuz’ dediler

Abdurrahim Karakoç, ‘Mektup yazdım Hasan’a, ha Hasan’a ha sana’ diyor. Biz de bugün burada konuşmamızı sizlere ama mesajlarımız tüm dünyaya ve muhataplarımızadır. ‘Asarız, keseriz, vururuzdan başlayan bu tehditlere rağmen Barış Pınarı Harekatı’nı başlattık mı? Başlattık. Peki, bizi asan, kesen, vuran oldu mu? Olmadı. Niye? Çünkü bunlar mertçe mücadele etmeyi bilmezler. Bunların her işi sinsilik, ikiyüzlülük, tuzak kurma, oyuna getirme üzerine kuruludur. Şimdi yine benzer çabalar içindeler. Her gün birileri çıkıyor ülkemizi tehdit ediyor. Meclislerinde bizim için hiçbir hükmü olmayan kararlar alıyorlar. Arada bir de mektuplar yazıyorlar. Böyle yapınca Türkiye korkup geri mi çekiliyor? Siz YPG/PKK’yı terör örgütü olarak raporlarınıza yazmayınca, bu eli kanlı katiller ibra mı oluyor? Elbette hayır.

Cevabımızı tepeleyerek verdik

15 Temmuz darbe girişiminin milletimiz tarafından cesaretle durdurulması, sadece ülkemizin değil, dünya demokrasi tarihinin en şanlı direnişi ve başarısı olarak kayıtlara geçmiştir. Türkiye’yi terör örgütleri vasıtasıyla kuşatmayı planlayanlara cevabımızı, teröristlerin doğrudan inlerine girip tepeleyerek verdik. Hem sınırlarımız içinde hem de sınırlarımız dışında, nerede ülkemize doğrultulmuş bir silah varsa, önünde-arkasında kim var diye bakmadan, üzerine gidip imha ettik, etmeye devam ediyoruz.

Suriye’de işimiz daha bitmedi

Türkiye’nin öyle masa başında tezgahlanan ayak oyunları ve kumpaslarla yıkılamayacak kadar güçlü bir ülke olduğunu inşallah herkes görmüştür. PKK terör örgütü devletimize ve milletimize saldırmaktadır. On binlerce masum vatandaşımız ve kamu görevlimiz alçakça katledilmiştir. Tabii bunları kat kat ödüyorlar. Ödetmeye de devam edeceğiz. İnşallah tek bir terörist kalmayana kadar bu mücadeleden kimse bizi geri koyamaz. Duymayan kulaklar duysun, görmeyen gözler görsün.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bugünkü mektubumuz bu kadar

Türkiye Suriye ve Irak topraklarında tek bir terörist kalmayana kadar mücadelesini sürdürecektir. Ülkemizde bulunan Suriyelilerin ülkelerine dönüşünü sağlayana kadar buradaki işimiz bitmeyecek. ABD ve Rusya ile bir mutabakat yaptık. Bizi teröristleri çıkardık laflarıyla aldatamazlar. Türkiye ile eşit şartlarda konuşmaya, müzakere etmeye, anlaşmaya hazır olan herkese ülkemizin kapıları da gönül kapılarımız da sonuna kadar açıktır. Ülkemizin ve milletimizin istiklaline, istikbaline, onuruna halel getirecek her türlü davranışı, her türlü teklifi, her türlü ifadeyi peşinen reddediyor, sahibine iade ediyoruz. Evet bugünkü mektubumuz bu kadar.”

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23