• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başörtüsü düşmanı Ekşiciler yine çarpıttı! Akit'e 'idam istedi' iftirası!

Yeniakit Publisher
2020-02-08 16:58:00 - 2020-02-08 17:08:42
Başörtüsü düşmanı Ekşiciler yine çarpıttı! Akit'e 'idam istedi' iftirası!

Ekşi Sözlük'ün İslam düşmanı yazarlarının gazetemiz Akit üzerinden İslam'a ve Müslümanlara yönelik nefret dolu söylemleri devam ediyor. Başörtüsü düşmanı bazı Ekşiciler, Yeni Akit yazarı ve sorumlu yazı işleri müdürü Ali Karahasanoğlu'nun, İlker Başbuğ'un başörtüsü yasağına 'hata' demesini değerlendirerek, "Bir kız öğrencinin bin bir emekle kazandığı tıp fakültesine, hukuk fakültesine gitmesine başındaki örtü sebebi ile engel olunması, hele hele bunu askerin yapması, idamlık suçtur." sözlerini çarpıttı.

 Tahir MERTOĞLU  yeniakit.com.tr 

Yeni Akit'in basılı ve dijital bütün içeriklerini anbean takip eden azılı İslam düşmanları, gazetemiz üzerinden Müslümanlara yönelik her türlü çarpıtma ve karalama faaliyetini alçakça sürdürüyor.

İslam düşmanlarının cirit attığı dijital platformlardan Ekşi Sözlük'te bugün açılan bir başlıkta, Yeni Akit yazarı ve sorumlu yazı işleri müdürü Ali Karahasanoğlu'nun yazısı çarpıtılarak Akit'e iftira atıldı.

Elleri ve dillerinden akan ufunetle Akit'i hedef alan sefil zihniyetler, Karahasanoğlu'nun bugünkü köşe yazısında, Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un sözlerini değerlendirerek, Başbuğ'un başörtüsü zulmünü 'hata' olarak tanımlamasının yanlışlığına işaret etmesiyle çılgına döndü.

'İlker Başbuğ'a idam istedi' iftirası

Şer yuvası Ekşi Sözlük'te açılan 'yeni akit'in ilker başbuğ için idam istemesi' başlığı altında, Başbuğ'un, “Geçmişte hatalar oldu. 12 Eylül 1980 askeri müdahale olayı sonrası ortaya çıkan bir ‘türban’ meselesi oldu. Yapılan hata, 18 yaşını dolduran kızlarımızın üniversitede türban takması konusunda karşı çıkılması, en büyük yanlıştı.” sözlerini köşesine taşıyan Karahasanoğlu'nun, hukukçu kimliğiyle yaptığı değerlendirmede, "Bir kız öğrencinin bin bir emekle kazandığı tıp fakültesine, hukuk fakültesine gitmesine başındaki örtü sebebi ile engel olunması, hele hele bunu askerin yapması, idamlık suçtur." tespiti çarpıtıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Karahasanoğlu'nun, 12 Eylül dönemindeki Türk Ceza Kanunu'na göre idam cezasını öngören darbe suçunun, günümüzde ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılacağını hatırlatması üzerine çılgına dönen İslam ve başörtüsü düşmanları, konuyu 'Akit İlker Başbuğ'a idam istiyor' şeklinde çarpıttı. 

12 Eylül ve 28 Şubat hayalleriyle yanıp tutuştuklarını gözler önüne seren İslam düşmanları, 12 Eylül Darbesi'ne 'hata' diyen İlker Başbuğ'u göklere çıkardı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Cemşit

Sizden olmayanlara idam.istemeniz az olur. Elinizden gelse bizleri lime lime doğrarsınız.

Alp

........ların fıtratı bu. Hatalar kaçınılmaz, eğer hata ise...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23