• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bayramdan sonra temizlik yapma rehberi

Yeniakit Publisher
2019-08-16 11:35:00 -
Bayramdan sonra temizlik yapma rehberi

Bayramın ardından eve gelen misafirler ve kurban eti nedeniyle ev kirlenmiştir.

Bayram sonrası temizlik daha önemlidir. Tüm hafta yoğun geçtikten sonra yoğun bir temizlik yapılsa da bazı tüyolarla daha rahat temizlik yapabilirsiniz.

BAYRAM SONRASI TEMİZLİK NASIL YAPILIR?

Bayramda hep girilen ve çıkalan banyo ve tuvalet alanlarının hijyenine dikkat etmelidir . Temizliğe ilk olarak banyo ve tuvaletten başlayınız. Banyo ve tuvalette fazlaca Arap sabunu ve çamaşır suyu kullanmalısınız. Özel bir yer olduğu için bu temizlik ürünleri mikrobu kökünden bitirecektir. Kokulu bir temizlik için buraya bu karışımı banyo veya tuvaletin bölgesine döküp ortalama 5 dakika dinlendirin daha sonra derinlemesine temizleyin.

OTURMA ODASINA DİKKAT!

Bayramda salon ve oturma odaları en fazla kullanılan ikinci yerdir. Bu sebeple salon ve oturma odasının halılarını elektrik süpürgesi tutunuz. Tozlarını toz püskül desteği ile temizleyebilirsiniz. Mutfakta bayram süresince yapılan kızartma yağlarının etrafa sıçramış olabilir. Bu sebeple tezgah, duvar ve zemin temizliğine dikkat ediniz. Kavurma gibi et kokuları için türlü kokulu mumları mutfakta yakabilirsiniz. Kokulu mumlar, kötü kokuları önlemektedir.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23