• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bekçi alımı iş başvurusu son dakika ne zaman yapılacak?

Yeniakit Publisher
2020-02-22 13:41:00 - 2020-02-22 13:41:51
Bekçi alımı iş başvurusu son dakika ne zaman yapılacak?

Bekçi adayları bekçi alımı iş ilanı haberlerini yakından takip ediyor. Bekçi alımı ne zaman ve bekçi alımı hangi illerde olacak sorusu binlerce adayın gündemindeki yerini alırken Emniyet Genel Müdürlüğü bekçi alımı ile İŞKUR bekçi alım ilanı iş başvuru sıklıkla sorgulanmakta. İŞKUR üzerinden bekçi alımı ilanları yayımlandı. Peki bekçi alımı ne zaman yapılacak? Bekçi alımı şartları neler? Bekçi alımı başvuru için yaş şartı nedir? İşte İŞKUR bekçi alımı haberine ilişkin detaylar…

Bekçilik alımı ile ilgili gelişmeler, vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bekçi olmak isteyenler İŞKUR güncel iş ilanları üzerinden başvurularını yapıyor. 2020 yılı bekçilik alımı başvuru tarihlerine yoğunlaşan adaylar, bir yandan da İŞKUR iş ilanları bekçi alımı başvuru şartlarını araştırıyor. İŞKUR üzerinden çok sayıda bekli alımı yapılıyor. Türkiye'nin çeşitli illerinde özel sektörde görevlendirilmek üzere bekçi alımı gerçekleştirilmekte. İŞKUR bekçi alımı iş ilanlarına bakıldığında özel firmalar İŞKUR üzerinden çok sayıda bekçi alım yaptığı görülmekte. Aralarında İstanbul, İzmir, Bursa, Sakarya’nın da bulunduğu 12 ilde çalıştırılmak üzere en az İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olan bekçi alımı yapılmakta. İşte bekçi alımı son durum haberleri.

2020 İŞKUR bekçi alımı başvuru şartları

T.C. Vatandaşı olmak,

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,
18 yaşını tamamlamış olmak,
Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)
Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.
İŞKUR bekçi alımı iş başvurusu İŞKUR’un https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx?mid=2164) sitesi üzerinden yapılmakta.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23