• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Belediyenin önünde kendisini yaktı!

Yeniakit Publisher
2019-05-20 17:53:00 -
Belediyenin önünde kendisini yaktı!

Gaziantep'te işsiz olduğu belirtilen Eyüp Dal isimli vatandaş belediye binası önünde üzerine döktüğü benzinle kendini ateşe verdi. Vücudundaki ağır derecede yanıklar oluşan vatandaş kaldırıldığı hastanede 4 gün sonra yaşamını yitirdi.

Gaziantep'te iş bulamayan Eyüp Dal isimli vatandaş, belediye binası önüne üzerinde döktüğü benzinle kendini yakarak yaşamına son verdi. Eyüp Dal'ın kardeşi Mesut Dal, olayın yaşandığı gün kardeşinin aracı için benzin alacağını söyleyerek kendisinden para istediğini ifade ederek "Çok üzgünüz. Kardeşimi genç yaşta toprağa verdik." dedi.

Gaziantep'te Eyüp Dal isimli vatandaş, Şahinbey Belediyesi önüne geldi. Üzerine benzin dökerek kendini ateşe veren vatandaş ağır yanıklar içerisinde kaldırıldığı yoğun bakım merkezinde 4 gün sonra yaşam mücadelesini kaybetti.

5 yıldır iş arıyordu

Gaziantep Hakimiyet Gazetesi’ne konuşan Eyüp Dal’ın annesi Türkan Dal, “Oğlum ortalama 5 yıldır iş arıyordu. Geçenlerde bir fabrikadan kendisini aradıklarını ve işe başlayacağını gülerek anlatan oğlum daha sonra buradan da ret cevabı almıştı. Yüreğimiz yanıyor. Ölen bir köpeğe bile insanlık üzülürken benim oğlum için bir tek belediye yöneticisi gelip başsağlığı dilemedi” şeklinde konuştu.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Otomobili için benzin alacağını söyleyip para istemiş

Eyüp Dal'ın kardeşi Mesut Dal, kardeşinin işsiz olduğu için arada sırada kendisinden harçlık aldığını dile getirdi. Olayın yaşandığı gün kardeşinin yine eski model aracı için benzin alacağını söyleyerek kendisinden para istediğini anlatan Mesut Dal şu ifadelere yer verdi; "Kardeşime harçlığını ben veriyordum. Olayın yaşandığı gün benden aracına benzin almak için para istedi bende verdim. Daha sonra öğle saatlerinde polis beni aradı. Polis kardeşimin kendisini yaktığını ve hastaneye kaldırıldığını dile getirdi. Bende annemleri aradım ve hastaneye gittim. Kardeşim yoğun bakım ünitesinde kendisine gelemedi ve yaşamını yitirdi. Çok üzgünüz. Kardeşimi genç yaşta toprağa verdik."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23