• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı Trezeguet

Yeniakit Publisher
2020-03-13 14:19:00 -
Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı Trezeguet

Yeni sezonun kadrosunu şimdiden şekillendirmeye başlayan Beşiktaş, Premier Lig ekiplerinden Aston Villa'da top koşturan Mısırlı yıldız Trezeguet'e kanca attı.

Gelecek sezon için transfer çalışmalarının startını şimdiden veren Beşiktaş'ta teknik patron Sergen Yalçın, sorunları tespit edip yönetime bildirmeye devam ediyor. Gelecek sezona mutlak şampiyonluk parolası ile başlayacak Kara Kartal'da gündemde ise kanat transferi var.

Gol atamama sorunundan kaynaklanıyor

Beşiktaş kariyerine iyi bir başlangıç yapan Sergen Yalçın, her fırsatta yakın çevresine kanatlardan skor eksiği çektiklerinden yakınıyor. Gelecek sezon bunu çözmek için ilk hedeflerinin golcü bir kanat oyuncusu almak olarak belirleyen Beşiktaş'ta gündemdeki isimler ise yavaş yavaş netlik kazanıyor.

Sürpriz hamle!

İlk etapta kiralık ve sözleşmesi bitecek oyunculara yönelecek olan Siyah Beyazlı ekibin listesinin başında ise eski Kasımpaşalı Trezeguet var. Bu yıl başında Kasımpaşa'dan Aston Villa'ya transfer olan başarılı kanat için, eğer Aston Villa küme düşerse kiralama teklifi yapılması gündemde.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Buna ek olarak Beşiktaş'ın Sivasspor'dan Emre Kılınç'ı da listede tuttuğu ve bu oyuncunun alacağı karara göre harekete geçebileceği bildirildi. Bilindiği gibi Emre'nin Sivasspor ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda bitiyor. Başarılı isimle Galatasaray'ın da ilgilendiği iddia ediliyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23