• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaş'tan transfer bombası Bafetimbi Gomis

Yeniakit Publisher
2020-03-26 12:45:00 -
Beşiktaş'tan transfer bombası Bafetimbi Gomis

Gelecek sezonda güçlü bir kadro kurmak isteyen Beşiktaş bir dönem ligimizde Galatasaray formasını terleten Gomis'i gündemine aldı.

Siyah-beyazlılarda yeni sezon transfer çalışmaları uzaktan da olsa devam ediyor. Beşiktaşlı yöneticiler bir yandan teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdürürken, diğer yandan da önlerine gelen teklifleri değerlendirmeye alıyor. Kadrosunu kaliteli isimlerle güçlendirmek isteyen yönetimin önüne son olarak tanıdık bir isim daha geldi. Bunlardan biri Galatasaray'da gol krallığına ulaşan ve ardından Al Hilal'e giden Bafetimbi Gomis oldu...

Maaşında indirim bekleniyor

Sabah'ın haberine göre; Bafetimbi Gomis, kulübü Al Hilal kendisiyle olan sözleşmesini uzatmama kararı aldığı için eski takımına dönmek için mesaj göndermişti ancak Radamel Falcao'nun gelmesiyle bu transfer gerçekleşmemişti. Bu hafta başında ise ilginç bir gelişme oldu ve Gomis, menajeri tarafından Beşiktaş'a önerildi. Atanı ve tutanı iyi bir takım kurmak isteyen Sergen Yalçın'ın, Gomis'le ilgili kararı henüz bilinmiyor. Senelik 5 milyon euro kazanan 35 yaşındaki Fransız forvetin menajerine "Bu rakamları ödememiz mümkün değil, önemli bir ölçüde indirim yapmalısınız" yanıtı verildi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23