• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beykoz Üniversitesi O Protokolü İmzaladı

Yeniakit Publisher
2017-10-13 14:27:00 -
Beykoz Üniversitesi O Protokolü İmzaladı

Protokolün imzalarını Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman ile Çavuşbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nuray Özkan attı

Beykoz Üniversitesi ile Çavuşbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü mesleki ve teknik eğitimler yapılarak öğrencilerin ileride atılacakları meslek yaşantılarına verim sağlamalarını amaçlayan iş birliği protokolü 11 Ekim 2017 tarihinde imzalandı. 

Beykoz Üniversitesi ile Çavuşbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü (Beykoz Çavuşbaşı Çok Programlı Lisesi) arasında mesleki ve teknik eğitimler yapılarak öğrencilerin ileride atılacakları meslek yaşantılarına verim sağlamalarını amaçlayan iş birliği protokolü 11 Ekim 2017 tarihinde imzalandı.


Protokolün imzalarını Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman ile Çavuşbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nuray Özkan attı.

Bu protokole göre Çavuşbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören öğrenciler Beykoz Üniversitesi’nin düzenlediği mesleki eğitim programlarına, tanıtımlara, seminerlere, konferanslara, fuarlara katılabilecek; üniversitenin atölyelerini, laboratuvarlarını ve altyapısını kullanabilecek. İmzalanan anlaşmadan yola çıkarak okul ve üniversite arasında Avrupa Birliği’ne uyumlu ve buna benzer projeler geliştirilebilecek; Çavuşbaşı MTAL’de okuyan öğrenciler dilerlerse üniversitenin donanımlarını kullanarak okudukları alanlarda projeler hazırlayıp sunabilecek. Ayrıca bu protokol çerçevesinde imkanlar doğrultusunda bir “Ulaştırma Kütüphanesi” kurulacak ve belirlenen eğitim takvimi çerçevesinde üniversite öğretim görevlileri okula giderek eğitimler de verecek.

Beykoz Üniversitesi Rektörlük Yerleşkesi’nde imzalanan protokol imza törenine
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Beykoz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Durman ile Çavuşbaşı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nuray Özkan’ın yanı sıra Çavuşbaşı MTAL Müdür Yardımcısı Şahin Orhan, Lojistik Bölümü Alan Şefi Aslı Narinalp Karaca ile Felsefe Grubu Öğretmeni Ali Fuat Metin ile Beykoz Üniversitesi Genel Sekreteri M. Murat Şentürk, Kurumsal İletişim Müdürü Melike Tümen de katıldı. Protokol imzasının ardından lise müdürü Nuray Özkan, Rektör Mehmet Durman’a lise öğrencilerinin kendi el emekleriyle hazırlamış olduğu porselen bir eseri de takdim etti.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23