• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bıçaklı saldırı sonrası Arsenal'dan flaş Mesut Özil kararı!

Yeniakit Publisher
2019-07-29 12:27:00 -
Bıçaklı saldırı sonrası Arsenal'dan flaş Mesut Özil kararı!

Arsenal'ın teknik direktörü Unai Emery, Mesut Özil ve Sead Kolasinac'ı bıçaklı saldırı sebebiyle Lyon maçında oynatmadığını açıkladı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Arsenal'ın teknik direktörü Unai Emery, takımının Lyon ile yaptığı hazırlık maçında açıklamalarda bulundu. İspanyol teknik adam, Mesut Özil ve Sead Kolasinac'ı bıçaklı saldırı sebebiyle oynatmadığını açıkladı.

Maçın ardından açıklama yapan Emery, "Mesut ve Kolasinac'ı oynatmadım çünkü kafaları yüzde 100 burada değil. Sakinleşmeleri ve biraz aileleriyle vakit geçirmeleri gerekiyor." dedi.

"Birkaç gün sonra çalışmalara başlayacaklar"

İki oyuncuya izin verdiğini açıklayan Unai Emery, "Onlarla konuştum ve aileleriyle dinlenmeleri gerektiğine karar verdim. Birkaç gün sonra takımla çalışmalara başlayacaklar" ifadelerini kullandı.

Arsenal'in Türk asıllı Alman oyuncusu Mesut Özil ve takım arkadaşı Sead Kolasinac, Kuzey Londra'da bıçaklı saldırıya uğramıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Alman

Bu alma nı niye sürekli haber yapıyorsunuz.

YAŞAR

Bu olaydan sonra Rahmetli Alija İzzetbegoviç şu sözleri aklıma geldi. "Bunu unutma evlat! Batı hiçbir zaman Uygar olmamıştır ve bugünkü refahı, devam edegelen Sömürgeciliği; döktüğü kan, akıttığı gözyaşı ve çektirdiği acılar üzerine kuruludur."
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23