• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Buket Aydın'dan Erkan Baş'a çok sert tepki

Yeniakit Publisher
2019-05-23 16:47:00 -
Buket Aydın'dan Erkan Baş'a çok sert tepki

Buket Aydın, Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş'ın '60 güvenlik görevlisini işten kovdu' iddiasına tepki gösterdi.

Kanal D Haber Başkanı Buket Aydın, Türkiye İşçi Partisi (TİP) lideri Erkan Baş'ın ortaya attığı '60 güvenlik görevlisini işten kovdu' iddialarına yanıt vererek "Bir kadına şiddet kampanyası yapılıyor." dedi.

Demirören Holding’e bağlı güvenlik işçilerinin kendisini ziyaret ettiğini söyleyen Erkan Baş, Kanal D çalışanı Buket Aydın’ın, kanalda yaşadığı sıkıntılar nedeniyle çok sayıda güvenlik görevlisinin işine son verdiğini iddia etmişti.

Erkan Baş'ın bu iddialarına yanıt vermesi beklenen Kanal D Haber Başkanı ve CNN Türk'te yayınlanan 40 programının sunucusu Buket aydın, sessizliğini bozarak sosyal medya hesaplarından açıklamada bulundu. Aydın, "Beni ve ailemi taciz edenlere sesleniyorum" diyerek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Siyasetçiler çanak tutuyor

Bugüne kadar sustum ama artık susmayacağım. Çünkü bir kadına şiddet kampanyası yapılıyor. Üzülerek görüyorum ki buna gazeteciler ve siyasetçiler de çanak tutuyor. 26 Nisan Cuma günü benim güvenlikle Kanal D binasından dışarı çıkartılmam veya güvenlik görevlisi arkadaşların bana bir müdahalesi gibi bir durum yaşanmamıştır.

Yüzleri kızarmadan...

Bu yalanları ispat edecek en ufak bir görüntü, belge, fotoğraf yokken yüzleri kızarmadan bu yalan ve iftiraları atanlar işi daha ileriye götürmüş ve benim insanları işinden ettiğimi yazmıştır.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Benim üzerimden prim yapmaya çalışanları kınıyorum

Güvenlik şirketinin açıklaması yukarıdadır. Konuyla hiç bir ilgim yok; olamaz. İşçilerin işsiz kalmasını fırsat bilip onları kullanarak benim üzerimden prim yapmaya çalışan siyasetçileri ve gazetecileri kınıyor, onlara sessiz kalanları da Allah’a havale ediyorum.

Ailemi ve beni taciz edenlere...

Benim cep Telefon numaramı Twitter üzerinden paylaşacak kadar alçalan, nefret söylemleri ve küfürler ile beni ve ailemi taciz edenlere sesleniyorum;

Eşim, annem, babam, tüm ailem ve eşimin ailesini bu denli üzüp yıpratmaya kimsenin hakkı yoktur. Kadına şiddete hayır diye bağıranların konu ben olduğumda kadına şiddeti bizzat uygulayan olmaları çok acıdır.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23