• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bunlara ‘beyinsiz de’ deseniz hak ediyorlar

Yeniakit Publisher
2020-02-12 14:21:00 - 2020-02-12 14:22:19
Bunlara ‘beyinsiz de’ deseniz hak ediyorlar

Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu, Sözcü'nün Esed rejimi ile ilgili haberine sert tepki gösterdi.

Akit TV'de Fatin Dağıstanlı'nın sunumu ve Yeni Akit Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Ali İhsan Karahasanoğlu'nun yorumlarıyla ekranlarınıza gelen Manşetlerin Dili'nde, gazetelerin gündemindeki haberler masaya yatırıldı.

Sözcü paçavrasının dün Esed rejimine yönelik "gereğini yapalım" ifadesini kullandığı halde, bugün, "Suriye ile savaşan tek ülkeyiz" diye yazması, sert tepkiye neden oldu.

Fatin Dağıstanlı'nın, "Ben mi kafayı yedim, bunlar mı kafayı yedi, bunların okuyucusu mu beyinsiz?" sözünün ardından Karahasanoğlu, "Dün ezip geçelim diyordu, bugün de savaşan tek ülkeyiz... Şu manşet önlerindeyken bunu yazabildiyse bunlar, e tamamen beyinsiz de dersiniz, akılsız da dersiniz. Ne derseniz hak ediyorlar." diyerek gazeteye tepki söterdi.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Programın ilgili bölümü şu şekilde:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sizofren savar

sözcü nün yalancılıgı tescillidir .. yalan ve sahte haber konusunda uzmanlar.

GURUR

YANDAŞ PAÇAVRADA VATAN SEVGİSİ DEĞİL VATAN HAİNLİĞİ TAVAN YAPIYOR SEĆİMDE CEHAPEDEN ÇOK ONUN SÖZDE YAZARLARI KALEM SALLADI AMA YALANI. GERÇEKLE BAĞDAŞMAYAN HERŞEYİ YAZDILAR.OTURUNCA BU ÜLKEDE BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ YOK DERLER AYNAYA BAKMAZLAR SANKİ SANIRSIN YUNANİSTANDAN YAYIN YAPIYORLAR.SERBESTÇE BU ÜLKENİN CUMHUR BAßKANINA AĞIZA ALINMAYACAK ŞEYLERİ YAZARLAR.DAVA AÇILINCA YAVUZ HIRSIZ GİBİ EVSAHİBİNİ BASTIRMAYA ÇALIŞIRLAR.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23