• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çanakkale'de 52 düzensiz göçmen yakalandı

Yeniakit Publisher
2019-07-11 17:01:00 -
Çanakkale'de 52 düzensiz göçmen yakalandı

Yasa dışı geçişi organize ettikleri öne sürülen iki zanlı gözaltına alındı.

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde, yasa dışı yollardan Yunanistan'ın Midilli Adası'na gitmeye hazırlanan 52 düzensiz göçmen yakalandı.

Yasa dışı geçişleri önleme çalışmalarını sürdüren İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Behramkale köyü Yeşil Liman mevkisinde, şüphe üzerine bir kamyoneti durdurdu.

Araçta, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu Afganistan uyruklu 52 düzensiz göçmen bulunduğu belirlendi. 

Bu kişiler, İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından Ayvacık Yabancılar Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi. 

Kaçışı organize ettikleri öne sürülen iki zanlı ise gözaltına alındı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Abdullah Murat

Düzensiz göçmen terimi nedir Siz küfre alışmışsınız Kurana göre insanlar arasında hüküm vermeyenler kafir olurlar Bunları kurana göre tanımlayın ve küfrün kullandığı terimleri kullanmayın Eğer bunlar müslüman ise Allahın hükümlerine boyun eğmiş namaz kılan ve zekat verenler ise onlar dinde kardeşti ve dosttur İslamda sınır çizip sizi buraya almayız diyemezsiniz Bu dinden çıkaracak kadar büyük bir davranıştır. Çünkü kendin için istediğini kardeşin için istemedikçe iman etmiş sayılmazsın Ayrıca dost ve düşmana yani kafir ve mümine göre tavır yapılması zorunludur Buda inananlara şevkat kafirlere ise şiddet düşmanlık ve onurlu bir duruştur Müslüman ve islam ahlakından çıkıp kafirlerin uydurduğu göçmenlik ve 2. sınıf insan muamelesi imanı almayı engelleyen Allah katında bir suçtur. ya ensar olursun ya muhacir en aşağısı ise kardeştir
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23