• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cani adam 6 yaşındaki çocuğu büyü için katletti

Yeniakit Publisher
2019-11-05 17:41:00 -
Cani adam 6 yaşındaki çocuğu büyü için katletti

Rusya'da yaşanan olay kan dondurdu. 36 yaşındaki cani adam 6 yaşındaki çocuğu "sonsuz yaşam büyüsü" için vahşice katletti. 6 yaşındaki çocuğu anaokulunda öğle uykusunda katleden cani adam olayı polislere anlattı.

Rusya'dan gelen son dakika haberi dehşete düşürdü! Geçtiğimiz günlerde bir anaokuluna giren cani adam 'sonsuz yaşam büyüsü' için 6 yaşındaki çocuğu öğle uykusunda katletti. 36 yaşındaki katil dehşet anları polise olay yerinde anlattı. 6 yaşındaki Cyril adlı çocuğu öldüren 36 yaşındaki Denis Pozdeev, cinayetin detaylarını böyle anlattı.

"Çocuklardan birinin babası sanmışlar"

Paylaşılan güvenlik kamerası görüntülerinde, Pozdeev'in Shazka Anaokulu'nun giriş kapısına gelerek zili çaldığı ve kapının açılmasıyla içeriye girdiği görülüyor. Ardından merdivenlere yönelen Pozdeev, ikinci kata çıkarak cinayeti işleyeceği, 6 yaşındaki Cyril'in uyuduğu odaya giriyor. Daha sonra polisin olay yerine gelmesiyle Pozdeev, gözaltına alınıyor.

"Cinayeti nasıl işlediğini anlattı"

Polisler, soruşturma kapsamında Pozdeev'i cinayeti işlediği anaokuluna akşam saatlerinde götürerek olayı anlattırdı. Görüntülerde, Pozdeev'in polisler ile birlikte anaokulu bahçesine girdiği ve cinayeti işlediği gün yaptığı gibi ikinci kata çıktı görüldü. Daha sonra çok sayıda yatağın bulunduğu odaya giren Pozdeev, polislere cinayeti nasıl işlediğini anlattı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Sonsuz yaşam için yaptım" demişti

Cinayetin işlenmesinden birkaç saat sonra polis, Pozdeev'in suçunu itiraf ettiğini açıklamıştı. Yerel medya, Pozdeev'in polise verdiği ifadede, "Bir kitapta, yakınlarım ve benim için sonsuz yaşamı ve zenginliği vadeden bir büyü okudum. Bu büyünün gerçekleşmesi için de bir çocuğu öldürmem gerekiyordu" dediğini belirtmişti.

Polisin soruşturmasının ne kadar süreceği ve Pozdeev'in yargılanma sürecinin ne zaman başlayacağına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23