• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Erdoğan açılış sırasında anında uyardı: Biz yapalım ki...

Yeniakit Publisher
2020-05-19 17:50:00 - 2020-05-19 18:01:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ilısu Barajı'nın 1. Tribün Devreye Alınma Töreni'ne katılan milletvekilleri, valiler ve il teşkilatlarını sosyal mesafe ve maske konusunda uyardı. Erdoğan, "Sosyal ve fiziki mesafeye uygun duralım. Maskesi olmayanlara maske verelim. Maske, mesafe ve temizlik çok önemli" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle katıldığı Ilısu Barajı Enerji Santrali 1. Tribün Devreye Alınma Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasının ardından, "Şimdi elektrik üretmeye başlayacak türbinin açılışına geçiyoruz" dedi.

Bu sırada Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müsaade isteyerek, açılış töreninde milletvekilleri, valiler ve il teşkilatlarının bulunduğunu belirterek, sosyal mesafe kuralına uygun bir şekilde onları da arkaya almak istediklerini söyledi.

Erdoğan'dan sosyal mesafe uyarısıI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, tören sırasında uyarılarda bulunarak, "Fiziki mesafeye dikkat edelim. Böyle kol kola, dirsek dirseğe yok. Sosyal mesafeye ve fiziki mesafeye uygun duralım. Çok yakınız. Maskesi olmayanlara maske verelim. Önce biz tedbir alalım ki milletimizden tedbir isteyelim. Birbirimize çok yakınız. Maske, mesafe ve temizlik. Bu üçü çok önemli" ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

t.say

"Biz yapalım ki.." dememiş, "Biz tedbir alalım ki.." demiş, Arada büyük fark var..

istanblue

liyakat kitlesi buysa seçmen kitlesini varın siz düşünün
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23