• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Canlı yayında olay sözler: Abdullah Gül o partinin genel başkanına tuzak kurdu

Yeniakit Publisher
2020-02-25 11:41:00 - 2020-02-25 11:45:41
Canlı yayında olay sözler: Abdullah Gül o partinin genel başkanına tuzak kurdu

31 Mart yerel seçimlerinde CHP ve HDP ile hareket eden İYİ Parti'nin son dönemdeki çıkışları nedeniyle Millet İttifakı'ndan ayrılacağı konuşuluyor. Yazar Hadi Özışık, bu durumun gerçekleşeceğini belirterek Ali Babacan ve Abdullah Gül'ün, son seçimde çatı aday konusuna engel olan Meral Akşener'e tuzak kurduğu söyledi.

Son dönemlerde Ali Babacan ve ekibinin İYİ Parti'nin içinde bazı istifa hareketlerine neden olmak istediği söylentileri başka bir boyut kazandı. Konu CNN Türk'te yayınlanan Tarafsız Bölge programında da ele alındı.

Meral Akşener öncülüğünde kurulan İYİ Parti'de istifa dalgaları mı yaşanacak. Ali Babacan ve Abdullah Gül'ün İYİ Parti planı ne?

"Millet İttifakı'ndan kopacak"

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen bazı iddiaları Tarafsız Bölge programında da dile getiren Hadi Özışık, İYİ Parti'nin 2023'e kadar Millet İttifakı'ndan kopacağını söyledi.

Abdullah Gül, Meral Akşener'e tuzak kurdu

Son günlerde tartışılan bazı iddiaları programda dile getiren Hadi Özışık, Ali Babacan ve Abdullah Gül'ün, son seçimde çatı aday konusuna engel olan Meral Akşener'e tuzak kurduğu iddialarını yeniden aktardı.

Bu iddiaların yanında Millet İttifakı'nın doğal üyesi CHP'nin HDP ile olan diyaloğunu hatırlatan Özışık'a göre İYİ Parti, 2023'e kadar Millet İttifakı'ndan kopacak.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Bahçeli'nin "İyi olun partinizden istifa etmeyin" çağrısı da bu süreci hızlandıran başka bir olay.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Goruksede hep uzak işleri hep tuzak

Hani duru görünen havuz bulanidiginda bir mutdet sora kirlimi temizmi anlaşılır zamanla bunlarada alisilir sanma başarı böyle anlaşılır.sadece sarsılır.

Dürüst

Çerkez Meral cerkezlerden soğuttu insanları 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23