• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çapulcu ünlülere Koç desteği

Yeniakit Publisher
2019-05-16 09:49:00 - 2019-05-17 17:42:29

AK Parti iktidarı döneminde servetine servet katan Koç Grubu’nun, kamu üniversiteleriyle işbirliği yaptığı ‘Koç Spor Fest’ adlı gençlik organizasyonlarında, CHP yandaşı sanatçı ve oyuncuları beslediği tespit edildi.

Tarihin en büyük seçim yolsuzluklarının yaşandığı İstanbul seçimlerinde hırsızların safında yer alan oyuncu ve sanatçı bozuntularının ‘Koç’un boynuzuna takıldığı belirlendi. Geçmişte Gezi kalkışmasında yer alan, seçim sonrasında sandık hırsızlarının başlattığı “her şey çok güzel olacak” kampanyasına destek olan Athena, Fırat Tanış, Şebnem Ferah gibi isimlerin, Koç Grubu’nun kamu üniversiteleriyle işbirliği yaparak gerçekleştirdiği festivallerle beslendiği tespit edildi.

Ünlülere festival bahanesiyle boynuz

Şaibeli İstanbul seçimlerinin yenilenmesi kararına karşı, oyları çalınan AK Parti’yi zan altında bırakıcı söylemler üreten ve hırsızların safında yer alan ünlü isimlerin son iki aydaki etkinlik takvimi dikkat çekiyor.

Sinsi bir tertiple CHP’nin peşine takılan ve “Her şey güzel olacak” korosu oluşturan oyuncu ve sanatçılar Koç Grubu tarafından besleniyor. Koç’un boynuzuna takılan ünlü simalar, Nisan ve Mayıs ayında Koç’un organize ettiği “Koç Spor Fest” kapsamında sahneye çıkarılıyor.

Kritik zamanlama ve 7 ayrı şehir

AK Parti iktidarı dönemindeki 17 yılda servetine servet katan Koç Grubu’nun kamu üniversiteleriyle işbirliği yaparak gerçekleştirdiği Koç Spor Fest adlı gençlik organizasyonlarının Nisan ve Mayıs ayında 7 farklı üniversitede gerçekleştirdiği öğrenildi.

Koç Fest kapsamında, sandık hırsızlığının üstünü örtmeye çalışan şarkıcı Athena, Şebnem Ferah, Doğukan Manço, oyuncu Fırat Tanış ve Dilek Çelebi gibi isimlere yer verilerek para aktarıldı. Koç’un, Samsun’daki program çerçevesinde 13 Mayıs’ta oyuncu Fırat Tanış ile Gonca Vuslateri’yi “Toplumsal Cinsiyet Eşitliği” konulu söyleşide kullanması dikkat çekti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Ünlü simaların Koç boynuzuna takıldığı ve bu yıl ilki 18-19 Nisan’da Tekirdağ N. Kemal Üniversitesi’nde düzenlenen Koç Spor Fest; 24-25 Nisan’da Van 100. Yıl Üniversitesi, 29-30 Nisan’da Hatay M. Kemal Üniversitesi, 2-3 Mayıs’ta Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, 6-7 Mayıs’ta Antalya Akdeniz Üniversitesi, 9-10 Mayıs’ta Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, 13-14 Mayıs’ta Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nde tekrarlandı.

Athena’yı Koç besliyor

Koç’un festivallerinde özellikle Athena adlı CHP yandaşı grup öne çıktı. İstanbul seçimlerindeki sandık hırsızlığı karşısında CHP avukatı kesilen Athena, Koç’un Nisan-Mayıs ayındaki 7 festivalinde de boy gösterdi. Athena; 18 Nisan’da Tekirdağ, 24 Nisan’da Van, 29 Nisan’da Hatay, 2 Mayıs’ta Burdur, 6 Mayıs’ta Antalya, 9 Mayıs’ta Muğla, 13 Mayıs’ta Samsun’daki Koç festivallerine çağırıldı. Athena 4 Mayıs’ta İstanbul Koç Üniversitesi’nde de konser verdi.

Her şey çok güzel olacak kampanyasına katılan Athena üyesi Gökhan Özoğuz, CHP’li Ekrem İmamoğlu’nu “İkinci Mustafa Kemal” ilan edecek kadar CHP militanlığını açığa çıkartmıştı.


FARUK ARSLAN
Yeni Akit Gazetesi

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23