• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çarpıcı tespit! 'Hem Türk yemeklerini bayılarak yiyorlar hem Türkiye'ye saldırıyorlar'

Yeniakit Publisher
2019-07-11 14:23:00 -
Çarpıcı tespit! 'Hem Türk yemeklerini bayılarak yiyorlar hem Türkiye'ye saldırıyorlar'

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın katledilmesi sonrası Prens Selman yönetiminin Türkiye'ye seyahat uyarılarında bulunmasını değerlendiren Suudi bir akademisyen, ilginç bir noktaya değinerek "Suudi Arabistan'da hem Türk yemeklerini bayılarak yiyorlar hem de Türkiye'ye saldırıyorlar." dedi.

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nikah işlemlerini halletmek için gittiği Suudi Arabistan İstanbul Konsolosluğu'nda öldürülmesinin ardından Suudi ve BAE destekli medya kuruluşlarından Türkiye'ye gitmeme çağrısı yapıldı.

Fransız haber ajansı AFP'nin haberine göre, her yıl yüz binlerce Suudi turist güzel iklimi, turkuvaz rengi denizi ve Batı ile Doğu arasında güzel bir konumda olması sebebiyle Türkiye'yi ziyaret ediyor.

Türkiye'ye boykot yapmaya başladılar

Fakat gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinden sonra, Veliaht Prens Muhammed bin Selman ve BAE'nin Veliaht Prensi Muhammed bin Zayed'in desteklediği medya kuruluşları Türkiye'yi boykot çağrısı yapmaya başladı. "Türkiye'ye gitmeyin", "Türkiye güvenli değil" ifadeleri bu yayın organlarının yaptığı haberlerden yalnızca birkaçı.

"Hem Türk yemeklerini bayılarak yiyorlar, hem de Türkiye'ye saldırıyorlar"

İsminin verilmesini istemeyen ve haberde ismi "Abdullah" olarak geçen Suudi bir akademisyen AFP'ye çarpıcı açıklamalarda bulundu. Riyad'da akademisyen olan 39 yaşındaki Abdullah, "Türkiye'ye seyahat uyarısı söylemlerine güldüğünü ve bu yıl Türkiye'ye ailesiyle bir seyahat planladığını" söyledi.

AFP'ye "Abdullah" ismiyle açıklama yapan akademisyen ilginç bir not da paylaştı: "Suudiler kendi ülkelerinde bile Türk restoranlarına gitmeye bayılıyorlar. Türk restoranındaki yemekleri bittikten sonra şöyle tweet atarlar: Türkiye'ye gitmeyin."
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Çarşaflıları da koymuşunuz

Tamam şimdi zaten yapılmıyordu daha da artsın müslüman düşmanlığı. İlk olarak şunu belirtelim: 1-çarşaf araplara mahsus değil,İSLAM’A MAHSUS!araplar İslam’dan önce örtünmüyorlardı.Ayrıca arap’ın da yahudisi var,süryanisi var,vehhabisi,rafızîsi var! 2-araplar sadece suudilerden ibaret değil 3-bu yaptıkları hiçbir akl-ı selim müslümanın yapacağı şey olamaz! Dünya’da müslüman zulüm görüyor,gayr-i müslim yetmiyor bir de kendini müslüman zannedenler mi zulüm edecek?Kabe imamı Türkiye’ye dua ederken Kabe’de!

Serdar

... Suudların lideri hainse halkının ne suçu var..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23