• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cezaevinde de provokasyon peşinde! Taylan Kulaçoğlu'nun hesabından tweet atıldı

Yeniakit Publisher
2020-05-23 16:02:00 -
Cezaevinde de provokasyon peşinde! Taylan Kulaçoğlu'nun hesabından tweet atıldı

Terör örgütü DHKP-C’yi sosyal medyada destekleyerek terör örgütü propagandası yapan çakma Che Guevara Taylan Kulaçoğlu tutuklanmıştı. Kulaçoğlu'nun hesabından tweet atıldı.

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı makamında şehit eden terör örgütü DHKP-C’yi sosyal medyada destekleyen ve terör örgütü propagandası yapan çakma Che Guevara Taylan Kulaçoğlu tutuklanmıştı. Kulaçoğlu'nun hesabından tweet atıldı.

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin terör tutuklusu eski eş başkan Selahattin Demirtaş'ın hesabından paylaşım yapılmasına da gönderme yapan Kulaçoğlu'nun hesabından atılan tweette şu skandal ifadeler kullanıldı:

"Canlar, dostlar, yoldaşlar! merhaba... Madem beni tweetlerim yüzünden "rehin" aldılar rahatsızlık vermeye devam edeyim diye düşündüm. Her ne kadar tecrit koşullarında kettle bulamasam da tweet atabiliyorum. Gerisi onların problemi. #BirHayaletDolaşıyor ;)"

DHKP-C'li Taylan Kulaçoğlu'nun hesabına girerek provokasyon yapmasına destek olan şahıs hakkında da yetkili mercilerin harekete geçmesi bekleniyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

cok fazla oldular bu zillettir

Bizans, Ermeni ve Mecusi/Zerdust/Fars kalintilari cok fazka oldular aleni sekilde Turkislama hakaret ediyor intikam yeminleri ediyorlar. bunlara katlanmak zuldur, zilletir

Şahin

zorla kaşınıyor .....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23