• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'den ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’ne tweet tepkisi

Yeniakit Publisher
2019-10-06 22:53:00 -
CHP'den ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’ne tweet tepkisi

ABD’nin Ankara Büyükelçiliği’nin resmi Twitter hesabında terör örgütü FETÖ’nün firarisinin attığı Twitter mesajını beğenmesine CHP'den de sert tepki geldi. CHP'li Özkoç, "Türkiye'de siyaseti millet şekillendirir. Bu beğeni, ülkemizin siyasi parti liderine yönelik hadsizliktir, gereğinin yapılmasını bekliyoruz" dedi.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. “Başka bir ülkenin içişlerimize karışmasını kabul edemeyiz” diyen Özkoç, “ABD Ankara Büyükelçiliği’nin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuyla ilgili paylaşımını, kesinlikle doğru bulmuyoruz. Başka bir ülkenin içişlerimize karışmasını kabul edemeyiz.

Bu konuda ABD Büyükelçiliği ayrıntılı ve net bir açıklama yapmalıdır. Türkiye’de siyaseti millet şekillendirir. Bu beğeni, ülkemizin siyasi parti liderine yönelik hadsizliktir, gereğinin yapılmasını bekliyoruz!” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hasan

CHP liderini kim getirdi sanıyorsun oraya? Millet mi? 9 secim kaybetti hala koltugunda oturuyor KeMal.. Baskanlık secimlerinde bile adaylıgını koyamıyor..Şaka gibi... Ulan baskanlıga aday olamıyorsun niye hala CHP nin basındasın? Sonra çıkmış ortaya demokrasi cart curt edebiyatı yapıyor Kemal.. Sen anca demokrasi diye diye cahil CHP secmenini kandırırsın.. Seni proje olarak getirtip oturttular o koltuga..
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23