• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Başkan, İmamoğlu'nu ti'ye alınca ortalık karıştı! Apar topar kaldırdılar

Yeniakit Publisher
2019-09-15 14:58:00 -
CHP'li Başkan, İmamoğlu'nu ti'ye alınca ortalık karıştı! Apar topar kaldırdılar

CHP'li Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Biz tatil yapmadık, yaz boyunca 100 bin Çankayalıyı açık hava sineması ve yaz konserleriyle buluşturduk" yönünde afiş astırdı. Sürekli tatil yapan CHP'li İBB Başkanı İmamoğlu'na gönderme olarak algılanan afiş, ilçedeki reklam panolarından kaldırıldı.

Ankara'da CHP'nin kalesi olarak bilinen ilçelerinden Çankaya'da Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in bir afişi gündem oldu. Taşdelen'in "Biz tatil yapmadık, yaz boyunca 100 bin Çankayalıyı açık hava sineması ve yaz konserleriyle buluşturduk" başlığıyla dikkat çeken afişte yaz boyunca 100 bin Çankayalının açık hava sineması ve yaz konserleriyle buluşturulduğu belirtiliyordu.

İmamoğlu'na gönderme...

Afiş, seçimlerden bir süre sonra yaptığı Bodrum tatili ve İstanbul'u vuran sel felaketi sırasında tatilde olması eleştiri konusu olan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'na gönderme olarak yorumlandı.

Apar topar kaldırıldı

Taşdelen'in afişi bu nedenle manidar bulundu. Belediye kaynakları İmamoğlu'na bir gönderme olmadığını bildirse de afişle ilgili tartışmaların önünü kesemedi. Giderek alevlenen tartışmaların ardından afişle ilgili bugün yeni bir gelişme oldu. Söz konusu afiş, ilçedeki reklam panolarından apar topar kaldırıldı.

İmamoğlu'nun tatilleri

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, göreve gelir gelmez Anıtkabir bahanesiyle Ankara'ya gitti. Daha sonra Edirne'ye gidip yağlı güreş izleyen İmamoğlu, ardından yıllık izne çıkarak Bodrum'a gitti. Mazbatayı aldıktan 3 hafta sonra yıllık izne çıkan İmamooğlu, Bodrum'dan geldikten sonra da Nevşehir'e gitti, oradan tekrar yıllık izne çıkarak skandala imza attı. Bu sırada İstanbul'da sel felaketi oldu, CHP'li başkan 1 gün sonra şehre geldi, birkaç saat sonra Bodrum'a döndü. 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İdo1

Maşallah ne hizmet milleti uyutmanın göz boyamanın en güzel yolu biraz sinema biraz müzik eğlence birde bir heykel diktinmi amma ne belediyecilik ne hizmet yapsa yapsa CHP yapar.

Aziz Metin

Bunlar Ak Parti'li olsaydı, afişi asan hainlikle suçlanır, ihracı istenirdi. Maalesef gelinen durum, 12 Eyliül öncesinden beş beter. Ya her icraatını şakşaklarsın, veyahut kapı dışarı edilirsin. 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23