• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Ekrem İmamoğlu ve Ali Kılıç'tan skandal '12 yıl' yalanı! Bunu söylerken utanmadılar

Yeniakit Publisher
2020-02-04 22:39:00 - 2020-02-05 00:09:45
CHP'li Ekrem İmamoğlu ve Ali Kılıç'tan skandal '12 yıl' yalanı! Bunu söylerken utanmadılar

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nun AK Parti dönemini hedef alan yalanları, ortaya çıkan fotoğraflarla çürüdü.

CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun ardından Maltepe’ye 12 yıldır İBB Başkanının gitmediği yalanını savunarak AK Parti'ye çamur attı. 

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da, CHP’li ilçe belediye başkanlarının yıllardır AK Partili İBB yönetiminden randevu alamadığı iftirasını attı. Hem İBB eski Belediye Başkanı Kadir Topbaş’ın paylaşımları hem de eski haberler, iki ismin de yalan söylediğini gözler önüne serdi.

"12 yıldır İBB'den hiç kimse ziyaret etmedi" yalanı

CHP'li Maltepe Belediye Başkanı, CHP'li Ekrem İmamoğlu ile aynı yalanı savunarak sosyal medya hesabından AK Parti'ye iftira attı. Arşivlerin yalanladığı CHP'li Kılıç "12 yıl aradan sonra Büyükşehir Belediye Başkanı, belediyemizi ziyaret etti. Maltepe’mizin pek çok sorununu birlikte çözmek için söz aldığımız İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile Cevizli’ye kazandıracağımız Gösteri Merkezi ve Spor Kompleksi arazisinde incelemelerde bulunduk" dedi.

İmamoğlu ise "Ne yazık ki; Maltepe’ye 12 yıldır İBB Başkanı gelmemiş. Bu kültürü değiştiriyoruz, İBB ayrım gözetmeden tüm ilçelerle uyumlu bir şekilde çalışacak." paylaşımını yaptı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kendi kendini yalanlayan paylaşım

Öte yandan Ali Kılıç'ın 4 Ekim 2016 yılında attığı bir twit de kendisini yalanladı. 

CHP'li Ali Kılıç "Her şey İstanbul ve halkımızı geleceği için. İBB Başkanı sayın Kadir Topbaş ve ilçe belediye başkanlarımızı Maltepe'de konuk ettik" paylaşımını yaptığı ortaya çıktı.

Üsküdar’da toplantı

İmamoğlu ile Kaftancıoğlu’nun yalanlarını ortaya çıkaran görseller sosyal medyadan paylaşıldı.

Topbaş’ın 2016 senesinde Maltepe’de ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldiği ve şehrin sorunlarına dair toplantı düzenlediği ortaya çıktı.

İşte konuyla ilgili o kayıtlar:

2016'daki toplantı

2014'deki toplantı

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ulvi Ungay

15 yıldan fazladır Maltepe Chp nin elinde.Yollarında çukuru,çamuru,kargacık burgacık kaldırımları ,mahalle aralarında çöp görüntüleri,sokaklarında maaşlarını yada haklarını arayan işçi görüntüleri bitmez.Ziyaretten sonraki yapılan açıklamalardan ziyaretin bu olumsuzlukları bitirmek için değil gezinti amacı ile yapıldığı anlaşılıyor.

serdar

imamoğlu adam gibi adamdır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23