• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'den skandal propaganda! Gezi organizatörü Osman Kavala'yı ayakta alkışladılar

Yeniakit Publisher
2019-10-09 09:14:00 -

Seçim zamanı liyakat lafını ağzından düşürmeyen CHP'li Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB'de bir Gezi skandalı daha patlak verdi. İBB’nin Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlediği organizasyonda Gezi Parkı'nda başlayan darbe kalkışmasının organizatörü Osman Kavala'nın propagandası yapıldı.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) yaptığı skandalların ardı arkası kesilmiyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Taksim Dayanışma üyesi ve Gezi Davası sanıklarından Tayfun Kahraman’ı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevine getirerek Gezi kalkışmasına verdiği desteği gözler önüne sermişti. Bu sefer de İBB’nin Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlediği organizasyonda Gezi Parkı'nda başlayan darbe kalkışmasının organizatörü Osman Kavala'nın propagandası yapıldı.

Gezicilere kadro kıyağı

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin skandalları hız kesmeden devam ediyor. İşçi kıyımları ve art arda gelen zamların ardından bu sefer de Gezi kalkışması sanıklarına verdikleri destekle gündeme oturdular.

Geçtiğimiz haftalarda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Gezi Davası sanıklarından Tayfun Kahraman'ı Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevine getirerek Gezi kalkışmasına verdiği desteği açıkça ortaya koymuştu.

Ayakta alkışladılar

CHP'li İBB tarafından Gezi kalkışmasına verilen açık destek bir adım daha ileri götürülerek Gezi Parkında başlayan darbe kalkışmasının finansörü Osman Kavala'nın propagandası yapıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İBB tarafından Cemal Reşit Rey Konser Salonunda düzenlenen bir organizasyonda Gezi'nin organizatörü olarak bilinen tutuklu Osman Kavala'nın fotoğrafı ekrana yansıtılarak alkışlandı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

sukru

ALLAH belânızı versin başka birşey demiyorum.ey bunlara oy veren ve kendisine milliyetçiyim diyenler,eserinizle gurur duyabilirsiniz artık.

Leyla

Hamamoglu geldiği günden beri adeta kaşınıyor hemde lütfen diyerek.attigin işçilerin günahını çekeceksin aynı zamanda bu kaşıntın devam edecek olursa mecburen seninde kulağından tutup atılacak yerine Allah rızası için istanbulumuzu hizmet edecek bir vatan evladını oraya koyacaklar bu böyle biline.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23