• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Ekrem İmamoğlu'ndan skandal: Kendi kişisel siyasetinin bedelini İstanbullulara ödettiği ortaya çıktı!

Yeniakit Publisher
2020-01-11 01:41:00 - 2020-01-11 01:46:11
CHP'li Ekrem İmamoğlu'ndan skandal: Kendi kişisel siyasetinin bedelini İstanbullulara ödettiği ortaya çıktı!

Daha önceleri metro ve metrobüslerde Kanal İstanbul karşıtı kara propaganda yapan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, skandal bir uygulamaya daha imza attı.

Hak, hukuk, adalet, israf gibi kavramlar üzerinden propagandasını sürdüren CHP'li Ekrem İmamoğlu, kendi kişisel siyaseti uğruna İstanbulluların parasını kullandığı ortaya çıktı.

Kanal İstanbul'u her alan hedef alan İmamoğlu, İBB'nin dergisi olan İstanbul Bülteni'nde hukuksuz bir şekilde Kanal İstanbul'u karalayan bir kara propaganda yayımlattı.

"İBB kaynakları kullanılıyor"

AK Parti Grup Başkan Vekili Mücahit Birinci, dergilerin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak "Kanaatimce, İBB'nin kurumsal olarak muhalefet etmediği sabit olan bu hususta, tanıtım bedelinin İBB kaynaklarından yaptırılıyor oluşunun, zimmet noktasında müfettişlerce incelenmesi elzemdir." ifadelerini kullandı.

"Kanal İstanbul karşıtı yayınların maliyetini İstanbullulara ödetiyor"

İBB'nin Kanal İsanbul'a bir itirazının bulunmadığına, bunun İmamoğlu'nun şahsi itirazı olduğuna vurgu yapan Birinci, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Düşünün bak:
1- İBB meclisi Kanal İstanbul protokolünü onaylamış
2-Protokol imzalanmış
Bu halde İBB Kanal'a muhalefet etmiyor. Ekrem İmamoğlu şahsen itiraz ediyor. O halde bu itirazın tanıtım maliyeti neden İBB, yani İstanbullular ödüyor?
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Kanaatimce Ekrem İmamoğlu'nun bu Kanal itirazının tanıtım maliyetlerinin araştırılması, zimmet noktasında soruşturulması elzem. İBB meclisinin onayını almış bir sözleşmede İBB'yi temsil ederek itiraz edemeyeceğine göre, itirazı şahsi.

İmamoğlu, ancak ters işlem ile, verilen onayı geri çekmek amacıyla konuyu yine İBB meclisine getirir ve İBB meclisi bu sözleşmeden çekilme kararı alırsa, o halde İmamoğlu zimmet noktasında aklanabilir. Ve ancak o halde bu görüş İBB'yi de bağlar!"

Depremi tetiklediği iddiasını da bastırmış

"Kişisel itirazın için kullandığın İBB bülteninin bu ayki sayısının 34. Sayfasında ne yayınlatmışsın bak..." ifadelerinde bulunan Mücahit Birinci, Celal Şengör'ün ortaya çıkardığı "Kanal İstanbul depremi tetikler" yalanını da yayınlattığını söyledi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

abdullah

BELEDİYELERİ MECLİS TEMSİL EDER... aynı TBMM gibi...İBB meclisi, bu siyasi suistimalin parasını tahsil etmeli ekremden!

Mikail okuroğlu beylikdüzü

Fıstık gibi birşey onu da ist düşünsün !!!değilmi???.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23