• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'li Tuncay Özkan fena rezil oldu! Sosyal medya yıkıldı

Yeniakit Publisher
2019-09-20 20:45:00 -
CHP'li Tuncay Özkan fena rezil oldu! Sosyal medya yıkıldı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi eleştirmek isterken rezil oldu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile ilgili yaptığı paylaşımla sosyal medyada alay konusu oldu. Pakdemirli'ye kendi projesini örnek alması için gönderen Özkan'a "Bu kadar mı cahilsiniz?" yorumları yapıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Twitter hesabından Denizli ve Uşak’ta sedir, çam, ceviz, badem, dut, adaçayı, lavanta ve iğde gibi türlerden 4 milyon 100 bin fidanın toprağa dikildiği görüntüleri paylaştı.

Paylaşımında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi etiketleyen Özkan, "Bakan Bekir Pakdemirli bak örnek al. Yakan olma yapan ol. Üreten elleriniz dert görmesin." notunu düştü.

PKK'nın yaktığı ormanlara çıt çıkarmayan Özkan'ın bu cümleleri alay konusu oldu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

"Orman Genel Müdürlüğü yapıyor ve yaptırıyor"

Bir kullanıcı Özkan'a "Bakanımız Sn. Bekir Pakdemirli'ye bağlı Orman Genel Müdürlüğü yapıyor ve yaptırıyor. Bu kadar mı cahilsiniz?" diye sorarken, bir başka bir kullanıcı ise "Bekir Pakdemirli'ye Bekir Pakdemirli'yi örnek almasını söyleyen adam gibi adam" ifadelerini kullandı.

İşte gelen tepkilerden bazıları:

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

basarısız çocuklargibiler

cesetleri dünyada ruları içki aleminde

hizipsavar

mal bu adam tam bir sığır
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23