• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li vekilden ilginç iddia! Navigasyonlar ücretli yollara sokuyor

Yeniakit Publisher
2020-02-10 10:25:00 - 2020-02-10 11:17:53
CHP’li vekilden ilginç iddia! Navigasyonlar ücretli yollara sokuyor

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, akıllı telefonlardaki Navigasyon uygulamalarının kullanıcıları ücretli yollara yönlendirdiği iddiasında bulundu.

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, navigasyon hizmet sağlayıcılarının insanları ücretli yollara yönlendirdiği iddiasında bulundu. Yalım, "Otoyol ve köprüleri işletici olan firmalar ile navigasyon hizmeti sağlayıcıları arasında işbirliği anlaşması mı var?" sorusunu sordu.

Sözcü'nün haberine göre, Yalım, özellikle İstanbul'da vatandaşların sıklıkla kullandığı navigasyon programlarının bulunulan noktadan hedeflenen yere yönelik verdiği ulaşım güzergahlarının, ücretli ve geçiş garantisi verilen yollar olduğunu söyledi.

'İşbirliği anlaşması mı var?'

Yalım, TBMM'de yaptığı açıklamada, “Sürücüler, geçiş garantisi verilmiş ücretli yol, köprü ve tünellerin bulunduğu rotalara yönlendiriliyor. Otoyol ve köprüleri işletici olan firmalar ile navigasyon hizmeti sağlayıcıları arasında işbirliği anlaşması mı var? Şimdi de bu yöntem ile mi millet soyuluyor?” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

davut doğrucu

doğruya doğru yanlışa yanlış dememiz lazım.maalesef doğru vatandaş paralı yollara sevk ediliyor.kapitalizm böyle bir şey güçlüden yana

ADAMLAR TAM KENDİYAPACAKLARINI ŞİMDİDEN ALATIYOLAR KİŞİ ENİYİBİLDİĞİ İŞİ KONUŞUR

ALLAHCC BULARA FIRSAT VERMESİN YOKSA BU MİLLETİ BU DEVLETİ TAŞ DEVRİNE GÖTÜRÜR BATICILAR YA BATININ TÜM YAPTIĞI YENİLİĞE KARŞILAR
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23