• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’nin İstanbul stratejisi: Canan ortalıkta görünme!

Yeniakit Publisher
2019-04-21 16:58:00 -
CHP’nin İstanbul stratejisi: Canan ortalıkta görünme!

Cumhuriyet'e demeç veren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, şaibeli İstanbul seçimlerindeki sözde başarıyı anlattı: Seçmen profilini araştırınca anlamışlar ki Ekrem İmamoğlu’nun seçim gezilerinde Kemal Kılıçdaroğlu ve Canan Kaftancıoğlu’nun görünmemesi hayırlı olacak!

 yeniakit.com.tr  Ankara  Şaibeli İstanbul seçimlerini başarı olarak gören CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sözde bu başarının sırrını Cumhuriyet gazetesi ile paylaştı. Seçmen profili üzerinde araştırma yaptıklarını, seçmen davranışları ve seçmene nasıl ulaşabileceklerinin analizini yaptıklarını söyleyen Canan Kaftancıoğlu, kimsenin etnik ve dinsel kimliği ile ilgili olmayan, herkese eşit bakabilen birini aday göstermeleri gerektiğini keşfettiklerini anlattı.

İstanbul seçimlerine yapılan itirazlar sonuçlanmadan mazbata verilen CHP’li Ekrem İmamoğlu’nun bu profile uygunluğu nedeniyle aday olarak seçildiğini belirten Canan Kaftancıoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu ve kendisinin, seçim gezileri sırasında Ekrem İmamoğlu’nun yanında bulunmamalarının daha doğru olacağını düşündüklerini ve bu yüzden Ekrem İmamoğlu’nun halk ile teması sırasında yanında olmadıklarını söyledi.

Çamlı: Kandırmaya yönelik olsa da ilk kez doğru tespit yapmışlar!

yeniakit.com.tr’ye konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, kinayede bulunarak CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu “seçmeni tanımalarından dolayı” tebrik etti.

AK Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, “Çeyrek domuzu 7 dakikada yiyebilen bir ailenin mensubu olarak ilk kez doğru bir tespit yapmışlar. 28 Şubat süreçlerinde ve daha öncesinde ben hep düşünürdüm. CHP’nin kanlı ve zulüm dolu geçmişini gözümünün önüne getirince zulmün sonucu olarak kaybedeceklerini neden düşünmediklerini düşünürdüm. Adaylarının neden normal Anadolu insanına benzeyen birilerinden seçmediklerini düşünürdüm. Üniversiteli kızların başörtüsüne kartal pençesi gibi yapışmalarının kendilerine bir kazanç sağlamayacağını düşünemiyorlar mı diyordum. Sonradan Cenab-ı Hakk’ın bunlara fırsat vermediğini anladım. İlk kez bunu akıl etmişler ama bu akıl şeytani bir akıldır. İşte biraz Yasin okusun, biraz inşallah maşallah desin. Peki ne oldu? Mazbatayı aldı ve o kadar şehidimizin olduğu günde Selahattin Demirtaş’ı beğendi.” dedi.

Seçim sonuçlarının son derece şaibeli olduğunu, altında büyük usulsüzlüklerin bulunduğunu söyleyen AK Parti İstanbul Milletvekili Çamlı, “Sandık kurullarından tutun da sandık başkanlarına, oy kaydırmalara kadar kendi ilan ettikleri 29 bin oy farkı, sadece geçersizlerin sayılmasıyla 13 bine düştü. Partimizin de başvurusunun sonuç getireceğine ve yeniden seçim yapılacağına inanıyorum. Millet nasıl 7 Haziran’daki sonuçtan çok farklı olarak nasıl Kasım’da Aralık’ta ferasetini gösterdiyse inşallah YSK’nın sağduyulu kararı sonrası milletimiz ferasetini gösterecektir.” diye konuştu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

“1 oydan ne olur? 1 oydan örgüt mensupları memur olur!”

Sıkça sorulan “1 oydan ne olur?” sorusunu soran Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Bir oydan; Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı Çağlayan Adliyesi’nde şehit eden örgütün mensupları belediyede memur olur, zabıta olur, daire başkanı olur, meclis üyesi olur. Şimdi Cenab-ı Hak tattırdı. Bakın Ekrem İmamoğlu’na. Mazbata aldıktan sonra, üstelik o kadar şehidimizin olduğu gün çıktı Selahattin Demirtaş’ı, Demirtaş’ın siyasetini beğendi. Canan Kaftancıoğlu aslında şunu söylüyor: Milleti kandırdık. Ben ve Kemal bey gibileri milletin önüne gidersek millet bize tokat atar. Çünkü biz millete zulmettik. Bu topraklara, bu medeniyete, bu insanlara ihanet ettik. Biz bu yüzümüzle insanların önüne çıkarsak bize oy vermezler… Kurt hikayesi gibi. Kendilerini una bulayıp halkın karşısına çıktılar. Hile ile mazbata aldılar. Sonra üzerlerindeki unu silkelediler ve altından hain kurt çıktı.”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23