• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çivi dahi çakmadan şov için açmış

Yeniakit Publisher
2019-11-02 09:22:00 - 2019-11-02 09:23:44
Çivi dahi çakmadan şov için açmış

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Kemerburgaz Kent Ormanı gibi vizyoner bir hizmeti de mahvettiği ortaya çıktı. Şov yapmak uğruna alelacele açılan kent ormanının zaruri ihtiyaçlarının hiçbirinin yapılmadığı ve AK Parti’nin bıraktığı haliyle açıldığı belirlendi.

 Harun Sekmen  İstanbul 

AK Parti’nin nihayetlendirmek üzere olduğu Kemerburgaz Kent Ormanı’nın üzerine çöken ve ‘imara değil halka açıyoruz’ sözleriyle ucuz bir algı operasyonuna girişen CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, foyası erken döküldü. AK Parti’nin yaptığının üzerine hiçbir şey koyamayan İmamoğlu’nun, İstanbulluya nefes almak için hazırlanan projeyi adeta bir zulme dönüştürdüğü bildirildi. Projenin olmazsa olmaz hiçbir eksiğinin giderilmediği, tuvalet, çöp konteyneri ve ulaşım noktasında ciddi sıkıntıların olduğu belirlendi.

Prestij projeyi hiç ettiler

Algı operasyonlarıyla Kemerburgaz Kent Ormanı’nı kendisinin yaptığını iddia eden İmamoğlu’nun AK Parti’nin yaptığının üzerine tek bir şey koymadan, mevcut haliyle açılışı gerçekleştirmesi büyük bir hüsranı da beraberinde getirdi. Halkın kolay ulaşması için hiçbir ekstra hat koymayan CHP’li İBB yönetimi, sadece 48 L kodlu hattı bölgeye tahsis etti. Söz konusu hattın ise ormandan 1.5 kilometre uzakta seferini bitirmesi vatandaşları isyan ettirdi.

Vatandaşlar isyan ediyor

Saatlerce yüründükten sonra varılan ormanın çilesi bu kadarla da bitmiyor. Bir heves ormanı ziyarete giden vatandaşların sosyal medyadan anlattıkları bu kadar da olmaz dedirtiyor. 3 bin 578 hektarlık alanda tek bir tuvaletin olduğunu söyleyen vatandaşlar, İBB’nin sosyal medya hesaplarını şikayet yağmuruna tutuyor. Sözde çevreci CHP, çöplerin toplanması için yeteri kadar konteyneri bile ormanın gerekli yerlerine koymadığı dile getiriliyor. AK Parti’nin yaptığı Kemerburgaz Kent Ormanını sahiplenme çabaları suya düşen CHP’li İmamoğluyaptık demedik ki açıyoruz dedik’ sözleriyle acziyetini itiraf etmişti.

Yeşile düşman ranta dost

Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, her ne kadar çevreci bir görüntü çizse de icraatları aksi bir yönde ilerliyor. Kirli algı operasyonlarıyla halkı kandırmaya çalışan İmamoğlu, gerçekte ise şehrin akciğerlerini rant uğruna satışa çıkartıyor. Beşiktaş ilçesinin Dikilitaş mahallesinde bulunan 5 bin 763 metrekarelik ormanlık alan bizzat CHP’liler tarafından imara açıldı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yeni Akit Gazetesi

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

emekli çavuş

ahhhh İSTANBUL..ahhhhh....SENİN İÇİN ÜZÜLÜYORUM.....BAŞKA DİYECEK BİR ŞEY YOK....

abdrhman

hazır löpe konar chpkk. hiç yaralı bir parmağa ilaç niyetine bevl ettimi. o bile kıymetli onlar için. bunlar hayırlı iş yapmazlar. zaten orta doğudaki olayların baş çıbanı abd ve (abd eşittir yahudi) ısrael yahudilerdir. gerek daeş pkk, fetöş vesaire terör örgütleri bunların besledikleri , tc nin vede orta doğunun başına bela ettikleri ısraelin B.O.projesinin gerçekleşmesine çalışan piçleridir.yönetimi türk isimli yahudilerde olan hıristiyanların partisi chpkk da yahudiler tarafından atatürk zamanında tc nin içine sokulmuş truva atıdır.içimizdeki vatan haini zengin yahudileri çok sıkı denetleyin.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23