• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çocuklarımızı Peygamber ahlâkıyla yetiştirelim

Yeniakit Publisher
2019-11-17 09:45:00 -
Çocuklarımızı Peygamber ahlâkıyla yetiştirelim

Bakü’deki etkinlikte konuşan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Hz. Peygamber’i sevmenin onun üstün ahlakıyla ahlaklanmak ve getirdiği değerleri yaşamaya gayret etmek olduğunu belirterek, “Gençlerimizi, çocuklarımızı onun ahlakını öğreterek yetiştirmemiz gerekiyor. Arkamızda Peygamber ahlakıyla yetişmiş nesil bırakmalıyız. En büyük rehberimiz Peygamber Efendimiz, en büyük gücümüz kardeşliğimizdir” dedi.

Azerbaycan’da, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla Mevlid-i Nebi programı düzenlendi. Bakü’deki Ejderbey Camii’nde Erbaş’ın kıldırdığı öğle namazı sonrasında başlayan programda, hafızlar Yunus Balcıoğlu, Metin Çakar ve Ferruh Muştuer, Kur’an-ı Kerim, ilahi ve kasideler okudu. Program sonrasında bir konuşma gerçekleştiren Erbaş, Hazreti Muhammed’in Müslümanlar için her açıdan en güzel örnek olduğunu belirterek, “Peygamberi sevmenin O’nun üstün ahlakıyla ahlaklanmak ve getirdiği değerleri yaşamaya gayret etmektir. Gençlerimizi, çocuklarımızı O’nun ahlakını öğreterek yetiştirmemiz gerekiyor. Arkamızda Peygamber ahlakıyla yetişmiş nesil bırakmalıyız” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Simyager

Öğretmek için önce bilmek gerekmez mi ? Ben peygamberin 100 milyon dolara 1 cami yaptırdığını, milyonluk vasıtalara bindiğini, beyaz cübbe giyip protokolde koltuk seçtiğini filan hiç duymadım. Duyan var mı ?

Kocasolak

Ahlak ÖSYM puanı olarak mükafatlandırılsın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23