• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çok konuşulacak sözler! Tarih verip duyurdu: Türkiye operasyon yapacak

Yeniakit Publisher
2020-05-06 22:09:00 - 2020-05-07 15:48:14

Araştırmacı, yazar Metehan Demir, Türkiye'nin hem dışarıda hem içeride büyük bir operasyona hazırlandığını söyledi.

Araştırmacı, yazar Metehan Demir, Türkiye'nin Suriye'deki mutabakatların yerine getirilmemesinden kaynaklı olarak yeni bir operasyon yapacağını belirtti.

24 TV'de 'Masada Ne Var?' programına katılan yazar Metehan Demir, çarpıcı ifadeler kullandı.

"Libya'ya ilişkin önemli hamleler yapıldı"

Libya'daki son gelişmelere ilişkin konuşan Demir, "Türkiye ileride Libya'dan güzel haberler alabilir. Stratejik anlamda Libya'ya ilişkin önemli hamleler yapıldı. Burada ülkelerin angaje ilişkilerine dair kritik analizler yapıldı. Önemli adımlar atmaya başladık. Yakında nasıl farklı bir noktaya gelindiği ortaya çıkacak" dedi.

"Türkiye için operasyon kaçınılmaz"

Demir, Suriye'de terör örgütleri ve Esed'e yönelik düzenlenen operasyonlar sonrası ortaya çıkan mutabakatların yerine getirilmediğini belirterek, "Suriye konusunda önemli başlıklar var. ABD ve Rusya'nın PKK ile yakından ilişkilerini hepimiz biliyoruz. Türkiye yapılan mutabatların tam anlamıyla uygulanmadığından rahatsız. Bu durum sayısız şekilde taraflara iletildi. Belirtilen bir takvim var. Belirlenen hedefler, kıymetlendirilmiş bilgiler sonucu oluşturulan ve tespit edilen sonuçlara karşı bir harekat kaçınılmaz hale geldi" dedi.

"Bu ay operasyon olacak"

Mayıs ayında FETÖ'ye yönelik bir operasyon olacağını da söyleyen Demir, "Türkiye Mayıs ayı içerisinde çok ama çok kapsamlı önemli bir iç güvenlik operasyonuna başlayabilir. Çünkü yaz ayında bazı uyuyan terör hücreleri uyandırılacağına yönelik bazı istihbaratlar alınıyor. Çok kapsamlı bir harekat olacak. Artık terör örgütlerin tüm damarlı kesilecek" ifadelerini kullandı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali

Allah icerife ve disarida dusmanlarla mucademizde yar ve yardimcimiz olsun, gazamiz mubarek kilicimiz keskin olsun, ALLAHUEKBER!

Ali

Terörün kaynağı içerde. Bunlara dokunmadıktan sonra başarı geçici. Uyanalım artık. Adam 200 kere CIA ajanıyla telefonla konuşup, beraat edıyorsa Meclis’te teöristler cirit atıyorsa. Ve bunlara devlet bir şey yapmıyorsa...Mevla akıl fikir versin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23