• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cübbeli Ahmet Hoca: Hakan Fidan ve ekibinin gelmesi...

Yeniakit Publisher
2019-07-17 16:58:00 - 2019-07-17 17:00:09

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Türkiye'nin milli operasyonlar yapmasından dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "MİT birkaç sene evvele kadar MOSSAD ve CIA'nin elindeydi. Onun için bu Hakan Fidan kardeşimizin gelmesinden sonra bu millilik işi başladı" dedi.

Kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, milli operasyonlar nedeniyle MİT'i ve Hakan Fidan'ı tebrik etti.

Cübbeli Ahmet Hoca, MİT'in başarılı operasyonlar yaptığını belirterek, "Geçen sevindirici bir haber aldım. İlk defa milli bir operasyon yapıldı. PKK'nın en üst düzey isimlerinden biri olan Diyar Garip, ilk defa milli bir operasyona gebertildi. Milli yani MİT'in operasyonuyla yapılan bir olay bu. Mayıs'ta da Rıza Altun'un bulunduğu konvoy vuruldu. Burada da 4 üst düzey gebertildi. MİT'in burada maşallah çok büyük payı var. Buralar birkaç seneler evvele kadar MOSSAD ve CIA'nin elindeydi. Onun için bu Hakan Fidan kardeşimizin gelmesinden sonra bu millilik işi başladı. Zaten bu FETÖ'nün işi 15 Temmuz'a kadar ortaya çıkmıştı. Şimdi bakıyorsunuz, her gün alt yazı geçiyor. Askeriyede dünyalar kadar Muvazzaf asker  var. Her gün içeri alınıyor. Allah bu FETÖ'yü tamamen bitirsin. Bunun ne mal olduğunu Allahım, bu millete anlatsın" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Muhammed

Sözüm bu haber için değil baştan diyeyim. Ben dini inanç ve fikir ayrılıkları nedeniyle birbiri hakkında reddiye yazan çevreleri de bilmem tanımam, sıradan vatandaşım. Lakin Son röportajında Kamalı övdükten sonra şahsen benim gömzümde hocalığı da kalmadı, hacılığı da. Karşımda olsa sıfatına tükürürdüm. Sakalından utan cüppenden utan. Hakikati diyemedikten lafı eğip büktükten sonra hocalık senin neyine...

Adana

Bu adamı göstermeyin bu adamı kimse sevmiyo...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23