• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı: Bülent Arınç susturulsun artık

Yeniakit Publisher
2019-11-06 09:54:00 - 2019-11-06 10:39:26
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a çağrı: Bülent Arınç susturulsun artık

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunarak "Bülent Arınç'ı susturulsun artık. Bunun gibiler susturulmadığı sürece, FETÖ ile mücadele sadece 15 Temmuz şehitlerini incitmekten başka hiçbir işe yaramaz." dedi.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Üyesi Bülent Arınç'ın KHK ile ilgili sözlerine tepkiler büyüyor. MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Bülent Arınç için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulunarak, "Bülent Arınç'ı susturulsun artık. Bunun gibiler susturulmadığı sürece, FETÖ ile mücadele sadece 15 Temmuz şehitlerini incitmekten başka hiçbir işe yaramaz." ifadelerini kullandı.

Nazlı Ilıcak ve Ahmet Altan'n tahliyesine tepki

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, TBMM Genel Kurulu'nda açıklamalarda bulundu. 3 yıldır FETÖ ile mücadele edildiğini, 15 Temmuz hain işgal girişiminde 254 vatan evladının şehit olduğunu anımsatan Enginyurt, "Ahmet Altan diye bir adam televizyonda çıktı dedi ki, 'Sayın Cumhurbaşkanı seçimle gitmezse darbeyle gidecek' dedi. Nazlı Ilıcak diye bir hanım efendi ağzına gelen her türlü hakareti bu iktidara etti. FETÖ'ye methiyeler düzdü. Dün gördük ki Bülent Arınç diye ağlak bir adamın başlattığı kampanya neticesinde Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak serbest bırakıldı. 10 yıl alan Ahmet Altan ile 9 yıl alan Nazlı Ilıcak'ı cezaevinde yattığı süreyi göz önüne alarak serbest bıraktınız. Bu FETÖ mücadelesine en büyük zararı vermektedir." ifadelerini kullandı.

"Bülent Arınç susturulsun"

Bülent Arınç'ın KHK ile ilgili sözlerine tepki gösteren Enginyurt, "Bülent Arınç diyor ki, 'KHK bir faciadır'. KHK facia ise bunu ben yazmadım. Ben de onaylamadım. Sayın Cumhurbaşkanımıza buradan sesleniyorum. Bülent Arınç susturulsun artık. Bunun gibiler susturulmadığı sürece, FETÖ ile mücadele sayın genel başkanımızın dediği gibi sadece ve sadece 15 Temmuz şehitlerini ve şühedayı incitmekten başka hiçbir işe yaramaz." ifadelerini kullandı.

Arınç ne demişti?

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, KHK ile ilgili gündeme bomba gibi düşecek bir açıklama yapmıştı. "KHK bir faciadır" diyen Arınç, "Evime temizlik yapmaya gelen bir daire başkanı kadını gördükçe, eşi polislikten ihraç edilen bir kadını gördükçe ben yerin dibine geçiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Hasan

Boş teneke.Reis neden bu paslı tenekeyi yanında taşır benim aklım almıyor

maraşlı

Soru çalarak bir yerlere gelirken vede sizde bu insanları buralara getirirken düşünecektiniz Allah cc korkmaz peygamberden utanmazlar , Eeee ne demişler dam suyuyla gelen sel suyuyla gider
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23