• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden CHP yandaşı cezasını buldu

Yeniakit Publisher
2020-03-28 13:33:00 -
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret eden CHP yandaşı cezasını buldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a küfür ve hakaret eden CHP yandaşı Mahmut Gürü adlı şahıs, 90 gün ev hapsi cezasına çarptırıldı.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın görevden alınması sonrasında Ceyhan Belediyesi önünde düzenlenen basın açıklaması sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a küfür ve hakaret eden Mahmut Gürü adlı şahıs, 90 gün ev hapsi cezasına çarptırıldı.

Ağzı kapatılarak alandan uzaklaştırılmıştı

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar'ın basın açıklaması sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a küfür ve hakaret eden Mahmut Gürü, Aydar tarafından ağzı kapatılarak alandan uzaklaştırılmıştı.

90 gün ev hapsi

Daha sonra Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan Mahmut Gürü, sevk edildiği mahkemece 90 gün ev hapsi, adli kontrol ve yurt dışı yasağı cezasına çarptırıldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Murat

....... oyle kapatsalardi agzini. Bu kaba lafimdan oturu yorumu okuyan arkadaslardan ozur dilerim.

Veli

Ödül gibi ceza vermişler hayret sen bu ülkenin cumhurbaşkanına hakaret edeceksin sonra böyle komik bir ceza alacaksın bir de adama diktatör diyollar diktatör görmek istiyorsanız gidin suuda bakın muhalif cemal kaşıkçının parçasını bulamadılar adam diktatör olacak sen böyle özgürce ötüp hakaret edeceksin öylemi ..............lar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23