• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli! Vatandaşları tek tek dinledi

Yeniakit Publisher
2019-11-03 17:58:00 - 2019-11-03 18:03:48
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sevgi seli! Vatandaşları tek tek dinledi

Cumhurbaşkanı Erdoğan Suriye sınırındaki Müşterek Harekat Merkezi'ni ziyaret ederek Barış Pınarı Harekatı ile ilgili bilgi aldı. Daha sonra Şanlıurfa merkezine gelen Erdoğan burada vatandaşların dertlerini tek tek dinledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'daki 20 nci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda, Kara Kuvvetleri Komutanlığı İleri Müşterek Harekat Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyaretinin ardından Şanlıurfa merkeze geçen Erdoğan, vatandaşlarla bir araya geldi. Tek tek vatandaşları dinleyip sohbet eden Erdoğan, bir süre caddede, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yla birlikte yürüdü.

Caddede yürüdü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ü ziyaret etti. Erdoğan, özel defteri imzaladı. Ardından vatandaşlarla bir araya gelen Erdoğan, büyük bir sevgi seliyle karşılaştı.

İşte Erdoğan'a sevgi selinden kareler;


ÖNE ÇIKAN VİDEO

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Cabir

Yıllardır Akpartiye oy verdim Ülkeyi ekonomik krize soktular İŞSİZLİK patladı yoksulluk geniş kitlelere yayıldı böyle halkın adamı olunmaz, çorbada benim de tuzum oldu Allah beni affetsin,şu nu öğrendik ki ayinesi İştir kişinin lafa bakılmaz mış.

Adnan

Cumhurbaşkanımızı biz allah rızası için seviyoruz allah yar ve yardımcısı olsun sıkıntılarından kurtarsın türkiyeye daha çokca hizmetler etmesini nasip etsin yazımı okuyan arkadaşlar belki tuzu kuru ondan böyle yazıyor diye bilirler şu anki ekonomik sıkıntılardan dolayı ben esnafım şuanki ortamdan dolayı sıkıntılarım var ama önemli olan devletimizin gelecegi sıkıntılı günlere sabretmezsek rahat günleri yaşamayayız
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23