• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Sınırlarımız içinde ve dışında terörle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek

Yeniakit Publisher
2019-09-16 09:12:00 - 2019-09-16 09:13:15
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Sınırlarımız içinde ve dışında terörle mücadelemiz kararlılıkla devam edecek

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, "(Çobanbey'deki terör saldırısı) Terörün milleti yoktur, hedefi tüm insanlıktır. Türkiye olarak sınırlarımız içinde ve dışında terörle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Suriye-Türkiye sınırında Çobanbey beldesindeki hastane yakınında bomba yüklü araçla düzenlenen terör saldırısına ilişkin, "Terörün milleti yoktur, hedefi tüm insanlıktır. Türkiye olarak sınırlarımız içinde ve dışında terörle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir." ifadelerini kullandı.

Oktay, Twitter hesabından, Çobanbey beldesine düzenlenen bombalı terör saldırısıyla ilgili paylaşımda bulundu.

Paylaşımında saldırıyı lanetleyen Oktay, "Terörün milleti yoktur, hedefi tüm insanlıktır. Türkiye olarak sınırlarımız içinde ve dışında terörle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir." değerlendirmesini yaptı.

 
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

selim yavuz

Peki sınırlarımız içerisindeki Türklerin Neslini bozmaya hedeflenmiş uyuşturucu Baronları ne olaçak.Teröristler Mehmetcik istemedikce nefes alamaz ama uyuşturucu Baronlarının Askerleri hergün yüzlerce Türk Çocukalrını öldürüyor.Basın bu uyuşturucu Baronları tarafından finans edildiği için sesini çıkarmıyor. Reisin etrafındaki Demir perde nezaman kalkaçak bu vahim olayı göreçek. Teröristlerin kaçırılan Ailelere gösterilen ilgi alaka Bu vatanın öz Evlatlarına verilmiyor.Bizim Çocuklarımız gözümüz önünde yok oluyor. Akit Gazetesi Aileside olmasa tamamen Yerli ve Milli halk Kürt ailelerindan daha çaresiz uyanın uyanın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23