• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dekan kamerayı açık unutunca rezil oldu! "Kızların resimlerini.."

Yeniakit Publisher
2020-05-13 03:49:00 -

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar, video konferans görüşmesi sonrası kamerayı kapatmayı unutup, "Kızların resimlerini de görüyoruz böylece çaktırmadan" sözleri tepkiye neden oldu.

Sosyal medyaya düşen görüntülerde Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Orhan Acar, video konferans sırasında kameranın açık olduğunu unutup yanındakilerle sohbet ettiği görülüyor.

Elindeki tabletteki uygulamadan öğrencilerin tek tek isimlerini okumaya başlayan Acar bir anda "Kızların resimlerini de görüyoruz böylece çaktırmadan" deyip gülüyor.

Bunun üzerine konuştuğu kişi video konferansın devam ettiği uyarısı yapıp "Sizi takip ediyor olmasınlar" deyince Acar, "Sesi de gidiyor" ifadesini kullanıyor.

Yanındaki kişi "öğrenciler de söylediklerini duyar" deyince Dekan Orhan Acar şaşkınlık içinde hatasını fark edip "Yanıldık ha..." diyor.

Olay sosyal medyada büyük tepki çekerken, #GaziFenDekanıİstifaEt etiketi de Türkiye gündemine girdi...
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ela

sapık...

Zeki Gedikoğlu

son derece normal fıtrat böyle? bunu abes yanlış bulanın aklından şüphe etmek gerek işte burada islamın insan fıtratına göre ortaya koyduğu yaşam biçimi ve sınırlamalar ve sakınmaların ne kadarda gerçekçi elzem olduğu görülüyor....... bu dekan içyüzünü açık etmiş diğer erkekler farklımı? aradaki tek fark açık vermemiş olmaları.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23