• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Demokrasi bitti diktatörlük başladı

Yeniakit Publisher
2019-02-12 12:35:00 -
Demokrasi bitti diktatörlük başladı

Gazetemiz okurlarından İsmail Tekpınar, "Demokrasi bitti diktatörlük başladı" başlıklı yazısını bizimle paylaştı.

İsmail Tekpınar

Herkes bir yol tutturmuş gitmeye çalışıyor ama nereye kadar çizgisi yanlış ve çamurlu yoldan gidilebilir… Lakin söylemlerle yapılanlar asla birbirini tutmuyor. O halde sizler hep yalan söyleyerek günü kurtarma çabalarındasınız. Son istifaları da göz önüne aldığımızda güzelim ülkemde ana muhalefetin bittiğini görüyoruz… CHP’de demokrasi gerçekten bitmiş. Kemal bey’in diktatörlükle suçladığı Sayın ERDOĞAN’a karşın şimdi o gömleği kendisi giyer olmuş… Yani artık muhasebeci Kenan bile isyan etti Kemal Bey asıl diktatör sensin diye… 31 Mart mahalli seçimlerinde adayların parti içinden kabul görmemesine rağmen cebren olacak diyen ve dayatan genel başkana tepki gösterenler tek tek partiyi terk ediyorlar… Bu yapılan demokrasi dışı işler Atatürk’ün kurduğu partiyi bitirme çabaları olduğunun kanıtıdır… Ses çıkartanı eleştiri yapanı ver disipline attır partiden… Akabinde ittifak ettikleri yerel seçimde bu milletin canına kast etmiş Hdpkk’lılara destek vermek bu ülkenin maddi manevi duygularına ihanettir. Gezicileri ve hendekçileri savunan teröristlerin cenazelerine katılan adaylar mı bu şehirlere belediye başkanlığı yapacaklar? Tekrar mı hendekler kazılsın, analar tekrar mı ağlasın bunu mu demek istiyorsunuz? CHP seçmeninin vicdanına havale ediyorum. Lütfen sandıkta dersi verin aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin kemiklerini sızlatmayın… Aynı gemideyiz batarsak hepimiz batacağız unutmayalım.

Gösterilen adayların da ısrarla şaibelilerden seçilmesi de manidardır. Hata üstüne hata bu yapılanlar güzel ülkeme zarar veriyor geleceğimizi tüketiyoruz.

Mesela CHP İzmir adayı için Hdpkk’lı İl başkanı, “bizim profilimize en uygun aday” diyerek övgüler yağdırıyor. Çünkü birbirine destek veren aynı zihniyetteki bir adaydan bahsediyoruz…

Ma’mafih İP genel başkanı Meral Hanım, “kimse babasıyla yargılanamaz” demektedir lâkin herkes bilir ki armut dibine düşer… Sözüm ona ülkücülere zulüm etmiş birine destek vermesi manidar. Çok tezat bir birliktelik; CHP+ İP + Hdpkk baba katiliyle baban bir safta.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

CHP ne hikmetse kendini arka plana atıp, teröristlerin partisini ön plana çıkartması, Cumhuriyetçi ve Halkçı olan parti yoksa bitiyor da yerine diktatör ve halklarcı bir parti mi yükseliyor? İzmir için içki masasında İzmir’in tüm ilçelerini alacağız naraları atıyorlar. Takdir milletin artık kandırılmaktan bıktı bu millet. Seçim zamanında dindarlarla, dindar; berduşlarla, berduş olanlardan tiksindi… Biz Cumhur olarak MHP ve AK Parti'nin Cumhur İttifakına destek vermenin elzem olduğunu bunlar sayesinde bir kez daha gördük.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23