• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dev derbi öncesi 'Ersun Yanal ayrılabilir' iddiası ortalığı karıştırdı

Yeniakit Publisher
2020-02-21 16:46:00 -
Dev derbi öncesi 'Ersun Yanal ayrılabilir' iddiası ortalığı karıştırdı

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Tanju Çolak, Fenerbahçe - Galatasaray derbisini yorumladı. Çolak, "Ersun Yanal için şu anda tehlike var, alınan bir kötü sonuçta her şey olabilir! Ersun Yanal şu anda dar ağacında ve beraberlik dahi Ersun Yanal'ın ipinin çekilmesine yol açabilir" dedi.

Türk futbolunun efsane isimlerinden olan ve hem Galatasaray hem de Fenerbahçe formalarını giyen Tanju Çolak, Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak olan dev derbiden önce özel açıklamalarda bulundu.

İşte Tanju Çolak'ın açıklamaları; Galatasaray'ın puan farkıyla Kadıköy'e çıkması büyük bir avantaj. Galatasaray, Emre Akbaba'nın geri dönmesiyle beraber müthiş bir ivme kazandı. İkinci yarıda yapılan transferler de takıma yavaş yavaş adapte olmaya başladı ve oyun olarak, baskı olarak çok daha etkili bir takım ortaya çıktı.

"Fenerbahçe kolay kolay kaybetmez"

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de kolay kolay kaybedeceğini zannetmiyorum. Bu derbilerde sonuç vermek çok zor! Favori olan genelde kaybediyor, iyi oyun pek de skora yansımıyor. Son dönemde de çok fazla beraberlik çıktı, bu maçın da az gollü geçebileceğini düşünüyorum.

"Ersun Yanal dar ağacında"

Fatih hocanın kariyeri, başarıları ortada, tecrübesi ortada; Ersun Yanal'a göre tabii ki bu derbilerin havasını çok daha iyi bilen bir Fatih Terim var. Fatih Terim ile Ersun Yanal'ı aynı şekilde değerlendirmek mümkün değil. Ersun Yanal için şu anda tehlike var, alınan bir kötü sonuçta her şey olabilir! Ersun Yanal şu anda dar ağacında ve beraberlik dahi Ersun Yanal'ın ipinin çekilmesine yol açabilir.

"Galatasaray, Kadıköy'de kazanırsa şampiyon olabilir"

Buradan olası bir Galatasaray galibiyeti o hava ve motivasyonla Galatasaray'ı şampiyonluğa kadar taşıyabilir. Trabzonspor da çok önemli bir rakip ve Galatasaray'dan çok daha iyi durumda! Hem kadro olarak hem de oyun olarak Trabzonspor da şampiyonluk için çok değerli bir takım.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Galatasaray'ın oynayacağı sistem bu derbide belirleyici olacak. Galatasaray, Kadıköy'e kazanmak için mi çıkacak yoksa yenilmemek için mi çıkacak? Fatih Terim nasıl bir karar verecek, bunu göreceğiz ancak her şeyden önce kavga olmasın, fair-play bozulmasın ve sahada yaşanan her şey sahada kalsın, derbi için öncelikli temennim bu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23