• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Diriliş Ertuğrul ve Diriliş Osman'ın yapımcısından dev proje

Yeniakit Publisher
2019-09-20 10:28:00 -
Diriliş Ertuğrul ve Diriliş Osman'ın yapımcısından dev proje

5 sezon boyunca yayınlandığı TRT 1 ekranlarında izlenme rekorları kıran Diriliş Ertuğrul'un yapımcısı Mehmet Bozdağ, yeni filmiyle sevenleri karşısına çıkıyor. Hem savaş sahneleriyle hemde konusuyla gişede büyük bir başarı elde etmesi beklenen "Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı" filminin oyuncu kadrosu belli oldu.

Osmanlı Akıncıları, 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ tarafından görkemli bir prodüksiyonla sinemaya taşınıyor.

Proje tasarımı ve senaryosu da Mehmet Bozdağ'a ait 'Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı', İstanbul'un fethinin ardından hedefini Roma olarak belirleyen Fatih Sultan Mehmet'in

Avrupa'daki kararlı ilerleyişini, sultana ölümüne bağlı en seçkin savaşçı birlikleri Akıncıların hikâyeleri üzerinden ele alıyor.

Dünyanın gördüğü en barbar krallardan ve tarihe Bogomil (Boşnak) katliamını başlatan Sırp Kralı olarak geçen Lazar, Osmanlılara karşı Katolik dünyası ve Papa'yla ittifaka girince Fatih'in Akıncıları Lazar'ın planlarını bozmak için harekete geçer.

Kan ve gözyaşıyla sulanan topraklarda gücünü kılıçtan değil Hak'tan alan, zorbalığa karşı adalet, köleliğe karşı hürriyetin adı olan Akıncıların hikayesini anlatan 'Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı'; unuttuğumuz büyük cihan hakimiyeti ruhuna tanıklık yapmak için yola çıkan iddialı bir film.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Dünya çapında dev prodüksiyon

Tarihin akışını değiştiren Osmanlı Akıncıları'nın destanını anlatan filmin, Türk sinema tarihinde önemli bir kilometre taşı olacağı tahmin ediliyor. Türkler Geliyor, Adaletin Kılıcı; hikayesi, oyuncu kadrosu, kostüm ve dekoru ile dünya çapındaki dev prodüksiyonlarla boy ölçüşecek şekilde tasarlandı.

Film; uluslararası bir dağıtım ve tanıtım kampanyası ile Türkiye ile aynı zamanda Avrupa, Latin Amerika, ABD, Orta Doğu ve Asya'da da vizyona girecek.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

İmam Hüseyin Çeviker

Neden tarihimizi anlatacak diziler yok...Diriliş dizisinden dolayı ayrıca teşekkürler...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23