• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doğum sonrası bıçaklanan anne bebeğini kucağına aldı

Yeniakit Publisher
2019-08-26 15:17:00 -
Doğum sonrası bıçaklanan anne bebeğini kucağına aldı

Doğum yaptıktan sonra cani kocası tarafından hasta yatağında defalarca bıçaklanan anne, çocuğunu kucağına aldı.

8 yıllık eşi Ahmet Yırtıcı'dan ayrılma kararı alan 3 çocuk annesi Güldane Yırtıcı, boşanma davası açtı. Ahmet Yırtıcı, bu dava üzerine yeni doğum yaptıktan sonra eşi Güldane Yırtıcı'yı dövüp bıçakladı.

Komadan çıktıktan sonra sağlık durumu iyiye giden anne Güldane Y., ‘Umut’ adını verdiği bebeğini kucağına alarak koklayıp öptü. Hasta yatağında eşi tarafından acımasızca bıçaklanan talihsiz anne, bebeğinin kendisine umut olduğunu söyledi.

"Kadınlarımız ölmesin, çocuklarımız annesiz kalmasın"

6 aydır ayrı yaşadığı eşi tarafından bıçaklanan Güldane Y., gözü dönmüş kocasının en ağır şekilde yargılanmasını isteyerek, “O şahsın en ağır şekilde yargılanmasını istiyorum. Çocuğuma bir şey olsaydı ben yaşayamazdım. İki çocuğumla beraber kahrolurdum. Bana bir şey olsaydı bebeğim annesiz kalacaktı. Anne sütünden mahrum kalacaktı. Kardeşleri bekliyorlar, o benim umudum. O şahıs hafif şekilde yargılanmasın. Kadınlarımız ölmesin, çocuklarımız annesiz kalmasın. Annesiz kalıp büyümesinler. En ağır ceza neyse o verilsin” dedi.

Cani koca cezaevinde

Eşini bıçaklayarak yaralayan Ahmet Y., sevk edildiği mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kemalist Düşmanı Akpartili

Hasbunallah ve ni'mel vekil! Ya bunlar gerçek mi? Her gün, kadınların kocaları tarafından kesilip doğrandığı şu kemalist laik memlekette, katilleri idam etmeyen Adalet'in Allah belasını versin demeyeceğim zira zaten vermiş!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23