• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Doktorlar şaşkına döndü! Kalçasına 30 santimlik zombi bıçağı sapladılar

Yeniakit Publisher
2019-08-21 16:11:00 -
Doktorlar şaşkına döndü! Kalçasına 30 santimlik zombi bıçağı sapladılar

İngiltere'de iki kişi tarafından saldırıya uğrayan bir kişi, zanlılar tarafından kalçasına saplanan 30 santimlik 'zombi bıçağı' olarak da bilinen bıçakla hastaneye geldi.

İngiltere’de aylar önce yaşanan ve doktorları şaşkına çeviren korkunç bir olayın bütün detayları bugün İngiliz basınında manşet oldu.

Olay ülkenin güneyindeki Wiltshire’da meydana geldi. Kasabadaki bir parkta tek başına yürüyen bir adam Aaron Toward-Parker ve Jack Parfitt isimli adamların saldırısına uğradı.

İntikam almak için saldıran Parker, dev boyutlardaki bir bıçağı adamın kalçasına sapladı. Ambulansı arayan talihsiz adam hastaneye kaldırıldı.

Doktorlar şaşkına döndü

Hastaneye gidince doktorlar şaşkına döndü. Zira adamın kalçasında avcılıkla ilgilenenlerin kullandığı ve “zombi bıçağı” olarak da bilinen keskin ve uzun bir bıçak duruyordu.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Röntgen ve tahliller yapıldıktan sonra adam ameliyata alındı. Saldırganlar kısa bir süre içerisinde yakalanırken hastanın sağlık durumunun iyi olduğu açıklandı. Davayı inceleyen dedektif Scott Anger, “Bu çok korkunç ve ciddi bir saldırı. Neyse ki saldırıda kimse hayatını kaybetmedi. Hastanın sağlık durumunun iyi olması bizi rahatlattı. Saldırganları da yakaladık” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23