• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Dünya bu olayı konuşuyor! Selman'ı 343 milyon sterline o ikna etti

Yeniakit Publisher
2020-02-14 10:28:00 -
Dünya bu olayı konuşuyor! Selman'ı 343 milyon sterline o ikna etti

Suudi Arabistan'ın Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'ı İngiliz takımı Newcastle United'i almaya ABD'li Carla DiBello’nun ikna ettiği iddia edildi.

Suudi Veliaht Prens Muhammed Bin Selman’ın İngiliz takım Newcastle United’ı satın almak için görüşmelere başladığı iddiası, bir süreden beri İngiliz basınının gündemindeydi.

İngiliz medyasında yer alan habere göre; Muhammed bin Selman, Newcastle United'ı satın almak için 350 milyon sterlini gözden çıkarmış durumda.

Selman'ı Dibello ikna etti

Newcastle United'ın mevcut sahibi Mike Ashley ile Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu arasında devam eden görüşmelerde son aşamaya gelindiği öne sürülürken, ABD’li Wall Street Journal, Veliaht Prens’in İngiliz takımı almak istemesinin asıl nedeniyle ilgili ilginç bir iddia ortaya attı.

WSJ, son yayınladığı analizinde, Suudi Arabistan Kamu Yatırım Fonu’nun başındaki ismin yakın arkadaşı Carla DiBello’nun, Selman’ı ikna eden kişi olduğunu öne sürdü.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Fikri

Babanın paraları değil mi? Harca koçum harca ancak kafirleri memnun et. Çölünde petrol bitince ne yapacaksın? Ülkende ot bile bitmiyor. O zaman senin telefonlarına bile dönüş yapmayacaklar.

Metin Aktepe

Yavsak takima harcacagina cevre ulkelerdeki ihtiyaci Olan insalara harca.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23